Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket csak a szex érdekli?
Szerintem ha szeret, akkor megvár. 5 hét szerintem nem épp sok idő. Ha nem sokkal az összejövésetek előtt találkoztatok először, akkor megismerni is alig van időtök ennyi idő alatt.
Én 1,5 évet vártam egy 23 éves szűz lányra. Kicsit több, mint 5 hét. És úgy gondolom, ha a lányok kérhetik, hogy a fiú legyen megértő és várjon, akkor a fiú is kérhesse ezt. Mindenféle dologban utálom a kettős mércét, ebben is. Közhelyes szöveg, de ha ezért elhagy, vélhetően csak egy szexéhes k...a.
És még egy: A szexszel ne azt fejezzétek ki, hogy rohadtul akartok dugni, mint az állatok. Hanem azt, hogy eljutott a kapcsolatotok egy olyan szintre, hogy testileg is teljesen átadjátok magatokat egymásnak. Szabadon, görcsöktől mentesen és akarva.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy évekig várakoztasd. De 1-2 hónapot igenis várjon.
Úgyis le leszek pontozva, de ezzel ne törődj. Az eddigi válaszok ha jól megnézed, mind azt fejezték ki: dugni, dugni, dugni, mert ez feladat, ezt így kell, ez a legfőbb célja és értékmérője a párkapcsolatnak. Pedig ettől nem lesz senki jobb ember. Ettől csak ösztönlény lesz.
"azt fejezték ki:dugni,dugni,dugni,mert ez a feladat,így kell"
Nem drágám,van aki szimplán csak élezi.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:35
Te pedig de egy bunkó vagy,már ne is haragudj!
Én 3 hónapot várattam a párom, de lány vagyok. 24 évesen vesztettem el a szüzességem.
Azért egy férfi szájából valahogy fura hallani ilyet, náluk a szüzesség az nem olyan dolog, mint a lányoknál. Nem értem mitől félsz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!