Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőket csak a szex érdekli?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket csak a szex érdekli?

Figyelt kérdés
5 hete vagyunk együtt barátnőmmel (21L, 25F) és már eléggé félreérthetetlen utalásokat tett arra, hogy szeretne velem lefeküdni. Én erre valahogy még nem vagyok felkészülve lelkileg, pedig nagyon szeretem. Kitalálok programokat, hogy együtt legyünk, de mintha semmi más nem érdekelné, csak a szex.
2011. máj. 21. 20:36
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem inkább JELENTŐSÉGET, utolsó?:D
2011. máj. 22. 20:48
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
De igen, jelentőséget xD Csak közben zenét hallgattam és ilyenkor van úgy, hogy félrefogalmazok...:DDD
2011. máj. 22. 20:49
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezt meg tudom érteni...:D
2011. máj. 23. 17:46
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha szeret, akkor megvár. 5 hét szerintem nem épp sok idő. Ha nem sokkal az összejövésetek előtt találkoztatok először, akkor megismerni is alig van időtök ennyi idő alatt.

Én 1,5 évet vártam egy 23 éves szűz lányra. Kicsit több, mint 5 hét. És úgy gondolom, ha a lányok kérhetik, hogy a fiú legyen megértő és várjon, akkor a fiú is kérhesse ezt. Mindenféle dologban utálom a kettős mércét, ebben is. Közhelyes szöveg, de ha ezért elhagy, vélhetően csak egy szexéhes k...a.

És még egy: A szexszel ne azt fejezzétek ki, hogy rohadtul akartok dugni, mint az állatok. Hanem azt, hogy eljutott a kapcsolatotok egy olyan szintre, hogy testileg is teljesen átadjátok magatokat egymásnak. Szabadon, görcsöktől mentesen és akarva.

Ezzel persze nem azt mondom, hogy évekig várakoztasd. De 1-2 hónapot igenis várjon.

Úgyis le leszek pontozva, de ezzel ne törődj. Az eddigi válaszok ha jól megnézed, mind azt fejezték ki: dugni, dugni, dugni, mert ez feladat, ezt így kell, ez a legfőbb célja és értékmérője a párkapcsolatnak. Pedig ettől nem lesz senki jobb ember. Ettől csak ösztönlény lesz.

2011. máj. 23. 23:20
 35/38 anonim válasza:
15%
te asztán igazán a férfiak szégyene vagy!!!!! nem is értem hogy nem sül le a képedröl a bör idejönni ezzel:"Én erre valahogy még nem vagyok felkészülve lelkileg"! gondolom eddig még a közértbe is anyád szoknyájátfogva mentél el?! 25 éves férfinak könyörögni kell..... te idiota, szégyeld magad örülhetnél, hogy végre akad egy ojan csaj aki elveszi a szüzességed!!!!!!!!!!! mire vársz? szüzön akarsz meghalni?
2011. máj. 24. 13:35
 36/38 anonim ***** válasza:

"azt fejezték ki:dugni,dugni,dugni,mert ez a feladat,így kell"

Nem drágám,van aki szimplán csak élezi.

2011. máj. 25. 15:35
 37/38 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:35

Te pedig de egy bunkó vagy,már ne is haragudj!

2011. máj. 25. 18:58
 38/38 anonim ***** válasza:

Én 3 hónapot várattam a párom, de lány vagyok. 24 évesen vesztettem el a szüzességem.

Azért egy férfi szájából valahogy fura hallani ilyet, náluk a szüzesség az nem olyan dolog, mint a lányoknál. Nem értem mitől félsz.

2011. máj. 25. 19:00
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!