Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőket csak a szex érdekli?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket csak a szex érdekli?

Figyelt kérdés
5 hete vagyunk együtt barátnőmmel (21L, 25F) és már eléggé félreérthetetlen utalásokat tett arra, hogy szeretne velem lefeküdni. Én erre valahogy még nem vagyok felkészülve lelkileg, pedig nagyon szeretem. Kitalálok programokat, hogy együtt legyünk, de mintha semmi más nem érdekelné, csak a szex.
2011. máj. 21. 20:36
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
nem (csak a saját nevemben beszélek)
2011. máj. 21. 20:39
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

a lányok is ilyeneket kérdeznek, hogy "A pasikat csak a szex érdekli?"

vannak mindkét nemben, akit igen, és akit nem...

2011. máj. 21. 20:40
 3/38 anonim ***** válasza:
75%
Furcsa ezt egy férfitől hallani. Ugyan mit kell annyira készíteni a lelked? Ez nem egy életbevágó nagy esemény, senem kivégzés. Vagy félsz valamitől? Talán, hogy nem leszel elég jó neki az ágyban, és amiatt otthagy?
2011. máj. 21. 20:40
 4/38 anonim ***** válasza:
46%
mákos köcsög, inkább örülnél neki
2011. máj. 21. 20:41
 5/38 A kérdező kommentje:
Egyelőre inkább aggódás, mint vágy van bennem. Kell még egy kis idő, hogy jobban megszokjam, hogy még jobban közel kerüljünk egymáshoz.
2011. máj. 21. 20:42
 6/38 anonim ***** válasza:
77%
mért nem dugod már meg ha az kell neki?aztán meg sírsz,hogy elhagy meg megcsal.Basszus csak a pasiknak lehetnek igényeik?Ha szexelni akarok,a pasi meg csak programokat szervezget hát mehet a búsba
2011. máj. 21. 20:43
 7/38 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy szűz vagyok. Ez az első kapcsolatom és ezért tettem fel a kérdést, hogy minden nőnél erre lehet számítani?
2011. máj. 21. 20:43
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
furcsa egy pasi vagy hallod :D nem mondom h ez rossz, de mindenesetre furcsa. nekem egyik pasimnak se kellett 5 hétig könyörögni
2011. máj. 21. 20:44
 9/38 anonim ***** válasza:
32%

Ne is haragudj, de tényleg elég nagy balf@sz vagy.

Add meg amit akar, dugd meg majd nem b@sztat vele.

Teee Jóóóó Isten, ilyennek még barátnöje is van, komolyan a pofám leszakad. Milyen Férfi vagy Te?

2011. máj. 21. 20:45
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

nem minden nőt.

Sőt! A legtöbb esetben a férfi kívánja.

Pont kifogtál egy ilyen lányt...ez van:)

2011. máj. 21. 20:46
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!