Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket csak a szex érdekli?
huhh nem gondoltam hogy írni fogok.
barátom, több 100 000 év hagyománya van ezeknek a dolgoknak, tedd amit a véred diktál!
Figyu, nyugi.
Valószínűleg nem véletlenül pont ő a barátnőd, szóval ha idáig vártál, akkor neki tényleg valami extrát kellett mutatnia (értsd: lelkileg), hogy hajlandó legyél összejönni vele, tehát ha az sikerült, akkor ezt is meg lehet vele beszélni.
Egyébként kívánod?Gondolj a szexre,hogy milyen lenne vele egy szeretkezés,milyen amikor megérint "ott",amikor végigcsókolja a tested.Gondolj erre sokat napközben és mire találkoztok,ha minden jól megy már egyálltalán nem fogsz aggódni azon,hogy akarod-e.
Ha nem kívánod Őt,akkor talán mást kellene keresned.
Nem lehet,hogy valami probléma van veled?
Esetleg undorodsz is tőle?Mármint attól,hogy "betedd"
Figyi szerintem nincs különbség a 25 éves férfi és 14 éves kislány között, ebben az esetben.
Én 20 évesen álltam az első szexuális kapcsolatom küszöbén és én is vártam egy kicsit vele.
Szóval mond el a barátnődnek, hogy mi van, ha szeret úgy is megvár :)
Miért baj az, ha kíván? Ha meg kívánja akkor meg az a baj:)
És a szüzesség pedig csak egy állapot, nem tart örökké csak maximum 1 perc...Nem kéne akkora tulajdonságot tulajdonítani ennek az egésznek 20 éven felül.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!