Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőket csak a szex érdekli?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket csak a szex érdekli?

Figyelt kérdés
5 hete vagyunk együtt barátnőmmel (21L, 25F) és már eléggé félreérthetetlen utalásokat tett arra, hogy szeretne velem lefeküdni. Én erre valahogy még nem vagyok felkészülve lelkileg, pedig nagyon szeretem. Kitalálok programokat, hogy együtt legyünk, de mintha semmi más nem érdekelné, csak a szex.
2011. máj. 21. 20:36
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

huhh nem gondoltam hogy írni fogok.

barátom, több 100 000 év hagyománya van ezeknek a dolgoknak, tedd amit a véred diktál!

2011. máj. 21. 21:11
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, nyugi.

Valószínűleg nem véletlenül pont ő a barátnőd, szóval ha idáig vártál, akkor neki tényleg valami extrát kellett mutatnia (értsd: lelkileg), hogy hajlandó legyél összejönni vele, tehát ha az sikerült, akkor ezt is meg lehet vele beszélni.

2011. máj. 21. 21:12
 23/38 A kérdező kommentje:
Nem szándékosan vártam, csak nem volt szerencsém.
2011. máj. 21. 21:14
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként kívánod?Gondolj a szexre,hogy milyen lenne vele egy szeretkezés,milyen amikor megérint "ott",amikor végigcsókolja a tested.Gondolj erre sokat napközben és mire találkoztok,ha minden jól megy már egyálltalán nem fogsz aggódni azon,hogy akarod-e.

Ha nem kívánod Őt,akkor talán mást kellene keresned.

2011. máj. 21. 21:34
 25/38 A kérdező kommentje:
Nagyon jól esne, hagy egymást simogatnánk, puszilgatnánk. Egyedül azt nem akarom annyira, hogy oda betegyem neki.
2011. máj. 21. 21:37
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet,hogy valami probléma van veled?

Esetleg undorodsz is tőle?Mármint attól,hogy "betedd"

2011. máj. 21. 21:47
 27/38 anonim ***** válasza:
33%

Figyi szerintem nincs különbség a 25 éves férfi és 14 éves kislány között, ebben az esetben.

Én 20 évesen álltam az első szexuális kapcsolatom küszöbén és én is vártam egy kicsit vele.

Szóval mond el a barátnődnek, hogy mi van, ha szeret úgy is megvár :)

2011. máj. 21. 22:17
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom más lányokról,de pl. engem nem csak a szex érdekel.
2011. máj. 21. 22:18
 29/38 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez csak azt jelenti,hogy kíván téged és szeretne tovább lépni a kapcsolatotokba, nem azt, hogy csak a szex érdekli. Szerintem ez teljesen normális, hogy 5 hét után szexelni akar. Amúgy lehet azért nem veszik észre a férfiak, hogy a nőknek is ugyan olyan fontos a szex mert általában ők lépnek előbb. És kicsit szerintem túlértékeled a szexet ahogy a többi szűz. Nem ezen múlik az életed és nem is ez fogja meghatározni. Nem olyan nagy dolog... Később sem fogod jobban akarni sőt, még többet fogsz ezen görcsölni és szerintem csak kiakarsz "bújni" ez alól mert félsz. Inkább beszélj erről a pároddal.
2011. máj. 21. 23:31
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Miért baj az, ha kíván? Ha meg kívánja akkor meg az a baj:)

És a szüzesség pedig csak egy állapot, nem tart örökké csak maximum 1 perc...Nem kéne akkora tulajdonságot tulajdonítani ennek az egésznek 20 éven felül.

2011. máj. 22. 20:22
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!