Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőket csak a szex érdekli?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket csak a szex érdekli?

Figyelt kérdés
5 hete vagyunk együtt barátnőmmel (21L, 25F) és már eléggé félreérthetetlen utalásokat tett arra, hogy szeretne velem lefeküdni. Én erre valahogy még nem vagyok felkészülve lelkileg, pedig nagyon szeretem. Kitalálok programokat, hogy együtt legyünk, de mintha semmi más nem érdekelné, csak a szex.
2011. máj. 21. 20:36
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
De mit ér a szex, ha csak az egyik fél akarja úgy igazából?
2011. máj. 21. 20:47
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

nem minden nő ilyen...de ne készülj már ennyire...még felkészíted a lelked?mintha valami megpróbáltatás lenne.

ez "csak"mit parázol?Élvezetből csinálják.

2011. máj. 21. 20:49
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
kezdjük ott,hogy ha szerelmes vagy nem csak jól érzed magad vele,de kívánnod kellene.Na jó inkább hagylak,mert nem vagyunk egy hullámhosszon,majd biztos lesz aki megérti a gondjaid.
2011. máj. 21. 20:50
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora poén már, hogy a nők is ugyanezt kérdezik a férfiakra vonatkozólag...:D

Fogjátok már fel, hogy nincs olyan, hogy a nőket/férfiakat ez és ez jellemzi! Mindkét nem képviselői között akad példa és ellenpélda is!

Egyébként, kérdező, ezt miért nem mondod el a barátnődnek is?

2011. máj. 21. 20:50
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
"csak "után kimaradt a szex:D
2011. máj. 21. 20:51
 16/38 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekes a kettős mérce, a tizenéves lányoknak olyanokat írnak, hogy 'nyugodtan várasd', meg 'csak akkor szabad ha te is akarod'.
2011. máj. 21. 20:55
 17/38 anonim ***** válasza:
83%

Azért 10 en éves lányok és 25 éves férfi között van különbség,mégha szűz is vagy.Ne csodálkozz ha majd elhagy ezért,nem hiszem el,h neked nem lenne jobb túl lenni rajta.Utána minden szupi lenne,ha tudja,h szűz vagy akkor nincs gáz ha kicsit bénázol,ha nem tudja akkor meg nyafog tovább,és azt hiszi majd,h nem is tetszik neked,vagy elmondod,h mi a helyzet.

Tuti ott hagynálak,ha 1 hazudnál,2 5 hét után se d*gnál meg.Én új pasinál kb 1 hónapot szoktam várni a szexszel,nem sokkal több az az 5hét,de azért na valljuk be,nem kevés.

Hát sok szerencsét!:D

19/L

2011. máj. 21. 21:04
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Jah,de jelen esetben nem egy éretlen 14éves lányról beszélünk,hanem felnőtt férfiról aki nem hajlandó kielégíteni egy felnőtt nőt.
2011. máj. 21. 21:06
 19/38 A kérdező kommentje:
Azért durva, amikor 18-19 évesen úgy beszéltek, hogy 'eddig még egy pasim se', meg 'én új pasinál úgy szoktam hogy'.
2011. máj. 21. 21:06
 20/38 A kérdező kommentje:
Tudom hogy 25 vagyok, de most úgy érzem magam mint egy éretlen tini az első szerelmével :( .
2011. máj. 21. 21:07
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!