Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő tényleg csak azért szexel hogy a férfiak vágyát kielégitsék és az is igaz hogy sok nő nem tudja élvezni a szexet?
A kérdésem legfőképpen lányokhoz és nőkhöz szól,férfi okoskodást nem akarok hallani!:)Köszi!Úgy hogy lányok légyszíves írjátok le hogy ez akkor hogy is van!Sok nőtől hallottam már hogy nagyon sokszor nem élvezik és csak azért csinálják hogy a férfi nehogy elhagyja vagy ne vágja be a durcást!Én amikor ezt meghallottam én elszomorodtam hogy vagy mi férfiak ennyire bénák vagyunk és nem tudjuk hogy mi??Tényleg néha csak kényszerből csináljátok??És hogy jobb legyen mit tehetnénk mi férfiak??Komolyan kérdem!!!!!!Ja és kort is írjatok!
26/F
Én 5 éve vagyok együtt a párommal, ha nincs kedvem hozzá mondom neki, viszont ő sokszor ilyenkor is próbálkozik, amíg be nem adom a derekam. Nem mondanám, hogy ez rossz, mert jól esik, hogy még mindig ugyanannyira kíván, és ahogy próbálkozik is nagyon aranyos. Viszont ilyenkor két eset fordulhat elő, az egyik, hogy nagyon meghozza a kedvem, és megy minden, mint a karikacsapás, a másik, hogy belemegyek, jó is vele, de nem tudok elélvezni. Maga az érzés nagyon jó, hogy együtt vagyunk ilyenkor is, de nem égek 100 fokon mindig, és ilyenkor nem vagyok annyira érzékeny sem, viszont megteszem, mert azt akarom, hogy boldog legyen. Nem becsapás ez, hisz nem lehet mindig ugyanannyira élvezni a dolgot. Viszont ha ilyenkor mégis igent mondok beleadok mindent, nincs olyan, mint ahogy te írtad,hogy fekszem mint egy fadarab.
Ez olyan dolog, mint az életben bármi más,például imádok főzni,de van hogy egyáltalán nincs kedvem hozzá, de megteszem, hogy örömet szerezzek a páromnak. És fordítva is tudnék ilyet mondani. Ez nem becsapás, meg nem is azt jelenti, hogy most kivagyok szolgáltatva neki, és mindig az van amit ő akar, hanem az ember sokszor akit szeret előtérbe helyezi, akár maga elé is.
utolsó vagyok,még annyit leírnék ezzel kapcsolatban:
eddig csak egy olyan valakim volt,akinek az volt az elsődleges,hogy aktus előtt én elégüljek ki! -szóval csodák csodájára,ez meg egy olyan pasas volt,akivel nem volt komoly a kapcsolat ráadásul.Amolyan szeretői viszony.
Akivel komoly volt,hát az sem hatott meg igazán.Ja és még volt olyan 3 éjszakás viszonyom,ahol jó lett volna a szex,de beleszerettem az illetőbe,ő meg inkább lelécelt mással...
A válasz megírásának időpontja: ma 14:27
20L (ez lemaradt :)
A válasz megírásának időpontja: ma 14:33
ja és 20/L voltam
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!