Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő tényleg csak azért szexel hogy a férfiak vágyát kielégitsék és az is igaz hogy sok nő nem tudja élvezni a szexet?
A kérdésem legfőképpen lányokhoz és nőkhöz szól,férfi okoskodást nem akarok hallani!:)Köszi!Úgy hogy lányok légyszíves írjátok le hogy ez akkor hogy is van!Sok nőtől hallottam már hogy nagyon sokszor nem élvezik és csak azért csinálják hogy a férfi nehogy elhagyja vagy ne vágja be a durcást!Én amikor ezt meghallottam én elszomorodtam hogy vagy mi férfiak ennyire bénák vagyunk és nem tudjuk hogy mi??Tényleg néha csak kényszerből csináljátok??És hogy jobb legyen mit tehetnénk mi férfiak??Komolyan kérdem!!!!!!Ja és kort is írjatok!
26/F
Ott van a kérdés fennt nem látod?:)
De amúgy még plussz azt hogy miért kell hazudozni és színészkedni?Miért nem lehet ezt öszintén elmondani hogy ez nem jó?Ehelyett színészkedtek....
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:33
Na igen erről beszéltem!Ez egy tökéletes példa volt!Köszi a választ!
Még annyi hogy akkor mi a büdös francért mész bele???
"Inkább szex,ami gyors menetben 15-20 perc, mint a durcás morgolódás egész rákövetkező nap, ami k.b16-17 óra!"
Igen volt már ilyen, de nem abból fakadóan, hogy nem jó a szex, vagy béna a párom, inkább a fáradság sokszor megöli a vágyat és ugye vágy nélkül, nehéz élvezni a szexet!De, ha a párom kívánja, nem veszem el a kedvét és nem szoktam letagadni, hogy nekem most nincs hozzá nagy kedvem ( nekem valahogy már elég a heti 3 alkalom is, neki olykor nem! Hát ez van! És szeretem!!)!
33/N- két gyerekkel, melóval!
De amúgy nem, nem szoktam színészkedni (nem is tudom, hogy hogy kell), vagy belemenni ha nincs kedvem. Csak mikor valaki eléri, hogy mellette senkinek érezzem magam, nulla önbizalommal és saját akarattal :(
18:33 voltam
"Még annyi hogy akkor mi a büdös francért mész bele???"
Válasz az előző válaszomban. Vagy még kiegészíthetem neked azzal, hogy elhitette velem, hogy semmit nem érek, és jobb nekem úgysem jár. Kicsit átmosta az agyam. Kicsit kicsinált lelkileg. "Kicsit."
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!