Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A legtöbb nő tényleg csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő tényleg csak azért szexel hogy a férfiak vágyát kielégitsék és az is igaz hogy sok nő nem tudja élvezni a szexet?

Figyelt kérdés

A kérdésem legfőképpen lányokhoz és nőkhöz szól,férfi okoskodást nem akarok hallani!:)Köszi!Úgy hogy lányok légyszíves írjátok le hogy ez akkor hogy is van!Sok nőtől hallottam már hogy nagyon sokszor nem élvezik és csak azért csinálják hogy a férfi nehogy elhagyja vagy ne vágja be a durcást!Én amikor ezt meghallottam én elszomorodtam hogy vagy mi férfiak ennyire bénák vagyunk és nem tudjuk hogy mi??Tényleg néha csak kényszerből csináljátok??És hogy jobb legyen mit tehetnénk mi férfiak??Komolyan kérdem!!!!!!Ja és kort is írjatok!

26/F

2011. máj. 20. 17:59
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Viktor2011 válasza:

A férfiak jelentős része nem színészkedik? Dehogynem... bármire képesek azért, hogy dughassanak.

Pfff na te meg a tipikus példája vagy annak aki minden férfit egy kalap alá vesz!No comment!

2011. máj. 20. 18:39
 22/37 anonim ***** válasza:

Akkor az én esetem:

Én 20 évesen ismertem meg a párom, és ebben a korban is vesztettem el a szüzességem. Nagyon tapasztalatlan voltam és valljuk be: nem tudtam elélvezni (de élvezni élveztem). Sokáig magamban kerestem a hibát, a párom pedig elszontyolodott. Nem tudtam neki megmutatni, hogy nekem mi a jó, mert nem tudtam én magam se. Ő meg magát tartotta bénának (pedig neki se volt nővel tapasztalata, így csak ennyi volt a gond). Egyszer pont a barátom játszott velem, mikor jött az első csikó-orgazmusom! Onnantól minden jól ment minden.

De azóta is ,ha valamiért nem tudom élvezni úgy a szexet, akkor inkább hallagatok, róla, mert a barátom ilyenkor azt mondja, hogy sajnálom. De tenni jobb, hogy nem tesz semmit, mert régebben előfordult, hogy ilyenkor ő próbálkozott és nem használt semmi :( Ekkor csak még letörtebb lett.

Nálam azért érdekes a helyzet, mert változik a szexuális étvágyam. Van olyan periódusom, amikor lángolok mint a bozóttűz, és akkor a nap minden percében csak vele huncutkodnánk, ilyenkor nem tud semmit "nem jól" csinálni, de aztán van olyan időszak, amikor semmi nem jó :(. De ő akkor is férfi, és akkor is kíván és erre mit mondjak: "ma nincs vacsi!"?

21/L

2011. máj. 20. 18:40
 23/37 A kérdező kommentje:

De ő akkor is férfi, és akkor is kíván és erre mit mondjak: "ma nincs vacsi!"?

Én nem tudom!Nekem a párom sokszor megmondja hogy most nem kellene!Megértem és nem erőltetem!Elmegyek aztán kicsapom ha nagyon bevagyok indulva és ő nagyon nem kívánja!De én viszont nem akarok egy fadarabbal szeretkezni vagy egy életunt fáradt nővel,inkább akkor tényleg nem molesztálom!

2011. máj. 20. 18:45
 24/37 A kérdező kommentje:
Ezek szerint én vagyok túlzottan toleráns....Nem tudom....
2011. máj. 20. 18:48
 25/37 anonim ***** válasza:

"Ezek szerint én vagyok túlzottan toleráns....Nem tudom...."

Szerintem teljesen jól csinálod! A barátnőd szerencsés veled! :)

2011. máj. 20. 18:50
 26/37 anonim ***** válasza:
én pont a fordítottját élem át ennek. kettőnk közül én kívánom jobban a szexet, és előfordult már, h úgy kezdett bele, h semmi kedve nem volt, csak azért tette, h nehogy elhagyjam, vagy h ne legyek ingerült. ettől függetlenül neki is jó volt, csak helyette inkább aludt vagy wc-t pucolt volna.20L
2011. máj. 20. 18:52
 27/37 A kérdező kommentje:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:52

Hehe!Nem cserélünk párt?:)Akkor jól meg lennének meg mi is!:)

2011. máj. 20. 18:55
 28/37 anonim ***** válasza:
18:06-as 22-9=13??? Még jó hogy nem élvezted. Ezért kellett elsietni??? aztán a pasik az undorítóak hogy nem találták ki amit akarsz, amikor még magad sem tudtad hogy mi is az? Örülök viszont hogy a csorbát kiköszörülted.
2011. máj. 24. 14:00
 29/37 anonim ***** válasza:
Ha mindenki mindenkihez őszintébb lenne, kevesebb ilyen gond lenne. A nők például tipikusan leghamarabb fél-egy év után jönnek elő valamivel amihez mindenképpen ragaszkodnak, és eddig csak máshol volt, ebben a kapcsolatban még nem volt. Ha a pasi még vágyott is rá ez így inkább gáz. Mit titkol még? - gondolja a férfi. És amíg a nők manipulálni akarnak a szexel, számoljanak vele sokkal kisebb eséllyel lesz úgy élvezet is.
2011. máj. 24. 14:06
 30/37 anonim ***** válasza:

Akarok már egy pasit végre akivel isteni a szex,és aki szerelmes belém és akibe én is szerelmes vagyok.Eddig azt hiszem ez hiányzott az életemből.Beletörődtem abba,hogy nekem szinte sose jó a szex,vagy ha jó is,akkor már nemsokára vége van. Csak orálisan tudok kielégülni,v ha khm magamnak csinálom.Nálam a szex abszolút csak egy eszköz emiatt,semmit nem jelent számomra.Mivel elmúltak a szerelmek,nincs most kapcsolatom én ezt így látom.Nálam többet ér egy forró csók,a simogatás,a kényeztetés,mint maga a behatolás!Amikor van kapcsolatom,akkor az elején jó változatos,könnyen megszokom még talán meg is kedvelem,de igazából nem ad semmi pluszt!

Nyílván szexfüggő lennék,ha lett volna már hüvelyi orgazmusom.Ha esetleg komoly kapcsolatom van,akkor természetesen az az első,hogy a párom élvezze velem a szexet,viszont egy idő után ez is ellaposodik,mert eddig csak egy olyan valakim volt,akinek az volt az elsődleges,hogy aktus előtt én elégüljek ki!

Nem várok én már semmit a szextől.:D Nem nagy dolog...25N

2011. máj. 24. 14:21
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!