Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő tényleg csak azért szexel hogy a férfiak vágyát kielégitsék és az is igaz hogy sok nő nem tudja élvezni a szexet?
A kérdésem legfőképpen lányokhoz és nőkhöz szól,férfi okoskodást nem akarok hallani!:)Köszi!Úgy hogy lányok légyszíves írjátok le hogy ez akkor hogy is van!Sok nőtől hallottam már hogy nagyon sokszor nem élvezik és csak azért csinálják hogy a férfi nehogy elhagyja vagy ne vágja be a durcást!Én amikor ezt meghallottam én elszomorodtam hogy vagy mi férfiak ennyire bénák vagyunk és nem tudjuk hogy mi??Tényleg néha csak kényszerből csináljátok??És hogy jobb legyen mit tehetnénk mi férfiak??Komolyan kérdem!!!!!!Ja és kort is írjatok!
26/F
Én amikor ezt meghallottam én elszomorodtam hogy vagy mi férfiak ennyire bénák vagyunk és nem tudjuk hogy mi??
Hát ez értelmes mondat lett!:)hehe
Ez csak akkor lenne igaz, ha csupán eszköznek tekintenénk a szexet. De nem az.
24/N
A legtöbb pasit nagyon érzékenyen érinti ez a téma, ezért a sok nő fel sem meri hozni azt, hogy neki valami nem jó az ágyban. Vagy ha mégis a pasi besértődik, képes még azt is kijelenteni, hogy ez nem az ő hibája.
Az érem másik oldala, hogy rengeteg nő nincs tisztában azzal, hogy mi a jó neki, így nem is bírja rávezetni a pasit.
Szerencsére az én párommal(és velem) nincsenek hasonló gondok.
27n
A legtöbb pasit nagyon érzékenyen érinti ez a téma, ezért a sok nő fel sem meri hozni azt, hogy neki valami nem jó az ágyban. Vagy ha mégis a pasi besértődik, képes még azt is kijelenteni, hogy ez nem az ő hibája.
Nem tudom!Engem nem érintene érzékenyen!Inkább mondja el mint hogy színészkedjen és megjátsza magát!Az mire jó?Így ha elmondja akkor még talán jó is lehet mert akkor ezentúl figyelni fog a férfi!Legalábbis én tuti nem sértődnék be!Inkább örülnék hogy öszinte velem és megosztja velem!
A válasz megírásának időpontja: ma 18:12
Még annyi hogy én azon elöbb besértődnék ha hazudna!
Főleg, ha rá sem jössz, ha hazudna. :)
A nők legalább annyira képesek megjátszani az orgazmust, mint a férfiak a szerelmet. Tisztelet a kivételeknek.
Tudjátok lányok az a baj hogy a legtöbb férfit egy kalap alá veszitek és nagyon nagy hiba!
Én szívessen meghallgatom és nem sértődnék be rajta hanem megprobálnám jobbá tenni és jobban figyelni és szerintem sok férfi társam is velem együtt csak ti sokszor egy kalap alá vesztek minket!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!