Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titeket nem keserít el, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem keserít el, hogy a mai világban a fiatalok döntő többségének mindössze ennyi a nemiség?

Figyelt kérdés

Számomra érthetetlen...nem kell bemutatnom a helyzetet, a tv-ből, újságokból, internetről, egy buszon elcsípett párbeszédből is kiderül, hogy sok embernek a szexualitás csak egy ösztön, amit ki kell élni. Számtalanszor tapasztaltam, hogy az embernek csak "dugni akarnak egy jót", sem hogy egy tartalmas, szeretetteljes kapcsolatra vágynának. Valahogy nem áll kapcsolatban a szerelem és a szex. Olyan alpárian, üresen, állatiasan jegyezte meg egy srác a múltkor a buszmegállóban, hogy "szopatnám, tolnám s*ggbe, szájba..". Rémes volt hallgatni.

Én is a mai fiatalok közé tartozom, van párom (8 hónapja), de el sem tudom képzelni hogy sok ember hogy élhet így...

Lehet hogy túl elvont vagyok, de nem érdekel, a barátom így szeret.

Nálam a vágyakat, a szexualitást a barátom váltotta ki belőlem, egy csók, ölelkezés beindít, elkezdek rá vágyni, boldogságot érzek, mikor minden ruhadarabomtól megszabadít, közben összecsókol, én is kimutatom, hogy vágyom rá, elcsábítom, kényeztetem, és nem arról szól ez az egész dolog, hogy na de jó, most szexelek egyet, hanem annyira kívánom Őt, és ez hoz ki mindent...

Sokaknak személytelen a szex.

A másik, meg amiért nem is tudom, hogy szomorkodjak, vagy csak elképedjek, hogy mennyire hülyék és érzéketlenek az emberek, ez a másik dolog meg az irreális és értelmetlen elvárások a másik nem testével kapcsolatban...a sok fiú és férfi, akik szinte pánikolnak, mert mi van, ha "túl kicsi", mert szőrös a lába vagy a feneke, a sok lány/nő, akik szoronganak és gátlásosak, mert kicsi a cici, vagy nagyok a szeméremajkak, nem kerek a feneke, stb stb...Ja, meg a kedvencem, hogy "van puncipukim. Ciki?"

Hát könyörgöm!!! Ilyen NINCS! A párjának ő a legszebb! Ha én szeretem a páromat, és több érzés szorult belém, mint egy hangyába, akkor szeretem minden egyes porcikáját, tetszik, hisz ezért vagyok vele! Ha meg már eljutottam vele a szexig, az azért van mert megismertem, és tudom hogy igazán szeret és értelmes, jó érzésű! Akkor meg?

Egyszerűen nonszensz. Nem az a lényege egy kapcsolatnak, hogy úgy szeretjük a másikat ahogy van, elengedjük magunkat és élvezzük az életet?

Komolyan mondom, huszonéves emberek mintha nem egészen nőttek volna fel sem a szexhez, sem az élethez...

Ti nem gondoltatok még ilyesmire?

Mintha a szex csak annyiból állna, hogy ki-be jár a pénisz a hüvelyben. Hát hol marad a petting szépsége, az öröm, amikor látom a másikat totál rámizgulva, a csókok érzése a nyakamon, az ölelkezve ringatózás? Miért azt kérdezik meg a pasik egymástól, hogy "na, mész a csajodhoz? lesz digi-dugi egész nap, mi?" A lányok miért beszélik meg pont azt, hogy mekkora a barátjuknak?

Annyira durva ez szerintem..(Most persze ne gondoljátok, hogy mi a barátommal elmaradott, középkori nézeteket vallunk a párkapcsolatról, imádjuk a szexet, szájjal is, mindenféle pózban, adok magamra, figyelek mindenre.)

Ezt most olyan jól esett kiírni magamból...

19/l

2011. máj. 20. 15:44
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

"t és erre te is írtál valamit a fiatalságról...Nos ebben már én is elvesztettem racionális érzékem és enyhén az érzelem felé billentem,igaz nem csapkodom hisztizve a klaviatúrát és a hibáimat beismerem,ez csak egy fórum"

Miért én ezt tettem?

Az első részére: igen muszáj volt írnom a mai fiatalságról, mivel ezt látom.

"Nem vettem észre,hogy a fiatalokkal kapcsolatban is te írtál,mivel az teljesen más stílus volt! "

Jó akkor tisztázva van. :)

2011. máj. 20. 18:33
 42/48 anonim ***** válasza:

Pacsi :D

Én is írtam már jópárszor, hogy "ti csak ennyit láttok az egészből?", erre most itt egy ugyanilyen tartalmú kérdéscím :D Nincs túl sok hozzáfűznivalóm, egyet van veled értve, kérdező.

A szavakat és megfogalmazásmódot még keresem, hogy hogy fejezzem ki, hogy mennyire nem értik egyesek a valódi emberi értékek fogalmát, és mennyire nincs bennük erő és kitartás... Ha rájövök, majd szólok. Az meg még gázabb, hogy látjuk, hogy az emberi világ finomanszólva fos, éspedig pont azért mert ilyen hülye felelőtlen emberek csinálták, és előbb-utóbb nagyon össze fog omlani. itt van a szemünk előtt, de egy dugás még mindig fontosabb...

Addigis hadd idézzek kettőt egy remek muzsikából a témához, az egész dal szövegét pedig a világhoz, tessék meghallgatni.

"Love means law, true means false and break restore"

...

"Weak means strong, right means wrong, diverge conform"

Már az album címe is sokatmondó: Victims Of The Modern Age...

http://www.youtube.com/watch?v=8_mC6zHkizQ

19/F

2011. máj. 20. 21:35
 43/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy felnőtt, más véleményét elfogadni, és kulturáltan eszmecserét folytatni tudó felnőttként válaszoltatok! (van egy pár válaszoló, akiknek tényleg őszintén ezt üzenem, és van olyan is, akinek természetesen gúnyból...)

Nyugodtan lehet dobálózni, nevezhettek beképzelt "királynőnek", akárminek, frigidnek is, idiótának is; én, a családom meg a barátaim tudják, hogy ki vagyok, és ők azok, akik számítanak. Vannak szeretetkapcsolataim, épp ezért nem érzek rá kényszert, hogy arrogáns hangnemben szóljak/írjak a másik embernek.

Mindenki magából indul ki.

Én boldog vagyok, mert megtanultam, látom, hogy mi igazán fontos az életben, és örömmel látom, hogy a válaszolók között is vannak többen, akik tartják magukat valamire, és rendben van az értékrendjük. Bízom benne, hogy sok fiatal van még így:)

2011. máj. 20. 23:52
 44/48 anonim ***** válasza:

"Miért én ezt tettem? "

-Nem hiszem,hogy hisztizve csapkodnád a kalviatúrát,ha erre gondolsz!

2011. máj. 21. 00:44
 45/48 anonim ***** válasza:

tegnap 23:52

6 olyan válaszoló volt ,aki nem értett veled eggyet(+2 aki részben nem),gondolom ők mind éretlenek és bunkók,akiknek nem kell az érveire reagálni,a ttöbbi meg az éret felnőt... Bökj már rá,légyszives ,hogy kitől idézted ezt a "királynőt" meg,hogy ki hívott frigidnek? Annyira kiváncsi volnék rá!

2011. máj. 21. 00:52
 46/48 anonim ***** válasza:
Üzenem a 83százalékosnak és a kérdzőnek,hogy az "hencegőnek" nem hercegnőnek! Fraud bácsi ,ha látná...
2011. máj. 21. 00:55
 47/48 KhmBumika ***** válasza:
Khm Amit leírtál azt hívják Szeretkezésnek és nem szexnek mert külömbséget kéne közte tenni! A szexben nincs akkora érzelem csak van csináljuk és kész! Viszont a szeretkezéshez szükség van egyfajta vágyalomra a partner iránt és kikel fejezni a tisztelettet iránta! Te nem szexelsz a leírásodból gondolván hanem Szeretkezel a pároddal! :))
2011. máj. 21. 14:14
 48/48 anonim ***** válasza:
Kíváncsi leszek,mit gondolsz majd ha szakítotok a pasiddal.. Az igényeid nem tűnnek el,sőt..addigra már rákapsz az ízére. Kellemetlen ha nincs kin levezetni a szexuális energiákat,így előbb vagy utóbb de le fogsz olyannal is feküdni,akibe nem vagy szerelmes.
2012. márc. 29. 23:58
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!