Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titeket nem keserít el, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem keserít el, hogy a mai világban a fiatalok döntő többségének mindössze ennyi a nemiség?

Figyelt kérdés

Számomra érthetetlen...nem kell bemutatnom a helyzetet, a tv-ből, újságokból, internetről, egy buszon elcsípett párbeszédből is kiderül, hogy sok embernek a szexualitás csak egy ösztön, amit ki kell élni. Számtalanszor tapasztaltam, hogy az embernek csak "dugni akarnak egy jót", sem hogy egy tartalmas, szeretetteljes kapcsolatra vágynának. Valahogy nem áll kapcsolatban a szerelem és a szex. Olyan alpárian, üresen, állatiasan jegyezte meg egy srác a múltkor a buszmegállóban, hogy "szopatnám, tolnám s*ggbe, szájba..". Rémes volt hallgatni.

Én is a mai fiatalok közé tartozom, van párom (8 hónapja), de el sem tudom képzelni hogy sok ember hogy élhet így...

Lehet hogy túl elvont vagyok, de nem érdekel, a barátom így szeret.

Nálam a vágyakat, a szexualitást a barátom váltotta ki belőlem, egy csók, ölelkezés beindít, elkezdek rá vágyni, boldogságot érzek, mikor minden ruhadarabomtól megszabadít, közben összecsókol, én is kimutatom, hogy vágyom rá, elcsábítom, kényeztetem, és nem arról szól ez az egész dolog, hogy na de jó, most szexelek egyet, hanem annyira kívánom Őt, és ez hoz ki mindent...

Sokaknak személytelen a szex.

A másik, meg amiért nem is tudom, hogy szomorkodjak, vagy csak elképedjek, hogy mennyire hülyék és érzéketlenek az emberek, ez a másik dolog meg az irreális és értelmetlen elvárások a másik nem testével kapcsolatban...a sok fiú és férfi, akik szinte pánikolnak, mert mi van, ha "túl kicsi", mert szőrös a lába vagy a feneke, a sok lány/nő, akik szoronganak és gátlásosak, mert kicsi a cici, vagy nagyok a szeméremajkak, nem kerek a feneke, stb stb...Ja, meg a kedvencem, hogy "van puncipukim. Ciki?"

Hát könyörgöm!!! Ilyen NINCS! A párjának ő a legszebb! Ha én szeretem a páromat, és több érzés szorult belém, mint egy hangyába, akkor szeretem minden egyes porcikáját, tetszik, hisz ezért vagyok vele! Ha meg már eljutottam vele a szexig, az azért van mert megismertem, és tudom hogy igazán szeret és értelmes, jó érzésű! Akkor meg?

Egyszerűen nonszensz. Nem az a lényege egy kapcsolatnak, hogy úgy szeretjük a másikat ahogy van, elengedjük magunkat és élvezzük az életet?

Komolyan mondom, huszonéves emberek mintha nem egészen nőttek volna fel sem a szexhez, sem az élethez...

Ti nem gondoltatok még ilyesmire?

Mintha a szex csak annyiból állna, hogy ki-be jár a pénisz a hüvelyben. Hát hol marad a petting szépsége, az öröm, amikor látom a másikat totál rámizgulva, a csókok érzése a nyakamon, az ölelkezve ringatózás? Miért azt kérdezik meg a pasik egymástól, hogy "na, mész a csajodhoz? lesz digi-dugi egész nap, mi?" A lányok miért beszélik meg pont azt, hogy mekkora a barátjuknak?

Annyira durva ez szerintem..(Most persze ne gondoljátok, hogy mi a barátommal elmaradott, középkori nézeteket vallunk a párkapcsolatról, imádjuk a szexet, szájjal is, mindenféle pózban, adok magamra, figyelek mindenre.)

Ezt most olyan jól esett kiírni magamból...

19/l

2011. máj. 20. 15:44
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

ma 17:43

Csak annyit tennék hozzá ,hogy egyszersem írtam,hogy hercegnős...

Igen, van olyan,hogy vitatkozunk és van olyan ,hogy személyesen megkérdezzük a másiktól,hogy "jaj most neked biztos valami bajod van,hogy véleményed van?" "jólérzed magad?" "bajod van?" és egyéb baromságokat,amik nem visznek sehova!

A kérdezővel pedig lehet bizalmasabb kritikát megfogalmazni (én szerintem semmi túlzót nem mondtam,csak azt szentimentális,túlzó) ,hisz a nemiéletét terítetteki(!!!),annál intimebb dolog pedig nincs!

2011. máj. 20. 17:51
 32/48 anonim ***** válasza:

"És még is én vagyok az , aki rossz. :)"

-Nincsen olyan ,hogy "rossz",hát nem érted? Mit tehet arról az az ember,hogy sexelni akar egy jót? Mért bűn? Kinek árt? Nem tetszik a kérdező romantikus lelkének? Fogjabe a fülét vagy tanuljon toleranciát! Ennyi!

2011. máj. 20. 17:55
 33/48 anonim ***** válasza:

"sak annyit tennék hozzá ,hogy egyszersem írtam,hogy hercegnős...

Igen, van olyan,hogy vitatkozunk és van olyan ,hogy személyesen megkérdezzük a másiktól,hogy "jaj most neked biztos valami bajod van,hogy véleményed van?" "jólérzed magad?" "bajod van?" és egyéb baromságokat,amik nem visznek sehova! "

Amiket te írtál az is elég személyes volt. pl ,hogy minek írok bele olyanokat amik nem tartoznak ide. mert gondolom te sosem írtál úgy le dolgokat, hogy ne vittél volna bele több gondolatot amiből kifejtettél még többet és többet...

". Te se vagy racionális ,csak az érzelmeid vezérelnek ,mint a kérdezőt!"És ez sem volt olyan túl személyes, csak egy kicsit ítélkezős..

"A kérdezővel pedig lehet bizalmasabb kritikát megfogalmazni (én szerintem semmi túlzót nem mondtam,csak azt szentimentális,túlzó) ,hisz a nemiéletét terítetteki(!!!),annál intimebb dolog pedig nincs!

"

Nem is neked szántam a kommentemet, de te reagáltál rá úgyhogy muszáj volt tovább válaszolnom a te válaszaidra.

2011. máj. 20. 17:55
 34/48 Viktor2011 ***** válasza:
Lányok-fiúk, miért vitatkoztok, miért nem szeretkeztek inkább egy jót a szerelmetekkel? :)
2011. máj. 20. 17:57
 35/48 anonim ***** válasza:

" "És még is én vagyok az , aki rossz. :)"

-Nincsen olyan ,hogy "rossz",hát nem érted? Mit tehet arról az az ember,hogy sexelni akar egy jót? Mért bűn? Kinek árt? Nem tetszik a kérdező romantikus lelkének? Fogjabe a fülét vagy tanuljon toleranciát! Ennyi!

"+

Elolvastad a kommentemet amit korábban írtam?

Ha nem akkor tedd meg mégegyszer mit hogyan látok ezzel kapcsolatban.

2. oldal . 16:02

Mellesleg azt ne mond, hogy egy 13 éves gyerek annyira érettnek érzi magát, hogy lefekszik ezzel meg azzal mert kíváncsi. Akinek esze van az ésszel csinálja a dolgokat , és nem azért, hogy az ösztöneit kiélhesse.

17-8 évesen már érett valaki lelkileg is..18 éven felett meg azt csinálja az ember, amit akar. Attól még mindenkinek meglesz a véleménye a másikról. Csak olvasd el amit írtam, ott bővebben írtam arról,hogy mit gondolok a szexpartnerről.

2011. máj. 20. 17:59
 36/48 Viktor2011 ***** válasza:

ma 17:59

"Mellesleg azt ne mond, hogy egy 13 éves gyerek annyira érettnek érzi magát, hogy lefekszik ezzel meg azzal mert kíváncsi."

Mégis miért csinálná?

2011. máj. 20. 18:02
 37/48 anonim ***** válasza:

"Én megértem, csak lehet ti másképp értették meg a lényegét a dolgoknak amiket leírt. PL szerintem ő úgy értette, hogy sok mai tini csak szexet akar semmi mást, amit ők járásnak mondanak az valójában nem is az. A szexet meg csak vágyként, ösztönként élik meg, nem szerelemből csinálják. Gondolok ilyenkor a sok kérdésekre amiket 13-16 éves korúak tették fel"

-Nos! Harmadszor mondom,a kérdés (feltételezéseddel ellentétben) nem kifejezetten erről (a 13-16 évesekről)szólt!!! Szerintem a szerelem és a sexualitás megéléséről beszélt,a testiségről és arról,hogy mi a helyes magatartás a nemiséggel kapcsolatban és mi nem ! Valamelyikőnk nem tud szöveget értelmezni! Erről beszéltem,nem arről,hogy mire térhetszki! Csak ugye ezt sme értetted eddíg,remélem most igen! Ha pedig kitérsz valamire azt érvel támaszd alá,persze nem kötelező,csak érdemes! Szerintem alig támadták a kérdezőt ,a kérdező jobban támadta az embereket! Szerinte nem elég erkölcsösenszexelnek! Erre akár azt is mondhatnánk ,hogy B+,de nem tesszük! Számomra nem borzadály,hogy az emberek többségének hiányozhat a sex! És nem vonokle messzemenő következtetéseket abból ,ha akár obszcénen szóvá teszik ezt!

2011. máj. 20. 18:07
 38/48 anonim ***** válasza:

"-Nos! Harmadszor mondom,a kérdés (feltételezéseddel ellentétben) nem kifejezetten erről (a 13-16 évesekről)szólt!!!"

De mivel én ebben a korosztályban vagyok benne, ezért muszáj volt róluk írnom. Mivel még középsulis vagyok én ezt látom nem írhatok olyan felnőtt párokról akiket nem is ismerek.

"Szerintem a szerelem és a sexualitás megéléséről beszélt,a testiségről és arról,hogy mi a helyes magatartás a nemiséggel kapcsolatban és mi nem !"

Erre is válaszoltam, hogy mit gondolok erről..

" Csak ugye ezt sme értetted eddíg,remélem most igen! "

Eddig is megértettem, csak te azt nem érted, hogy továbbgondoltam és azt írtam le.

" Ha pedig kitérsz valamire azt érvel támaszd alá,persze nem kötelező,csak érdemes!"

Inkább tapasztalatot építettem bele, érvet is ha úgy vesszük.

"Szerintem alig támadták a kérdezőt ,a kérdező jobban támadta az embereket!"

Lehet. Nem tudom. Majd megnézem.

" Erre akár azt is mondhatnánk ,hogy B+,de nem tesszük! Számomra nem borzadály,hogy az emberek többségének hiányozhat a sex! "

Számomra sem, ha érett hozzá akkor tegye. Alap érzelmek mindig vannak hozzá.(nem feltétlenül a szerelmet értem ezalatt de erről is leírtam a véleményemet.)

2011. máj. 20. 18:14
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak szerelemben fér meg a szex, ha anélkül teszem miben különbözök egy k*rvától? Max annyiban, hogy nem kérek pénzt, de erkölcsileg nem vagyok jobb. A másik meg én inkább még 1%-os vagy még kevesebb esélyt sem szeretnék hagyni annak, hogy valami jött-menttől ki tudja mit elkapok, vagy terhes leszek, mert hiba csúszik a védekezésbe... Nálam a szex egyenlő az intimitással, csak a párom részesülhet benne senki más, ezért lesz különleges, megcsókolni sem szoktam idegeneket vagy akárkit. Vannak dolgok, amik csak a párunkat, szerelmünket "illetik meg".
2011. máj. 20. 18:23
 40/48 anonim ***** válasza:

Igen,hogy tovább vitted nem vettem észre ,mert csak arra tudtam gondolni,hogy mekkora álltalánosítás meg előítélet már az amit a kérdező írt és erre te is írtál valamit a fiatalságról...Nos ebben már én is elvesztettem racionális érzékem és enyhén az érzelem felé billentem,igaz nem csapkodom hisztizve a klaviatúrát és a hibáimat beismerem,ez csak egy fórum!

A" szerelmet sajnos nem lehet megvenni. Ha meg valaki nehezen lesz szerelmes, vagy egyáltalán nem talál rá , akkor maradjon mindörökre szűz? Ez csak úgy eszembe jutott, egyáltalán nem támogatom azt, ha valaki discoban összefekszik akárkivel , akár 3-4 pasival/lánnyal egy éjszaka alatt. Szerintem ugyanolyan elítélendő, ha egy pasi teszi ezt, és ha egy lány teszi ugyanezt.

De, ha mondjuk életében akad 1 vagy 2 olyan szexpartner akivel több ideig együtt vannak, azzal nincs bajom. És,h a nem hangoztatja az még jobb. "

-igen ezzel én is egyetértek! Nem vettem észre,hogy a fiatalokkal kapcsolatban is te írtál,mivel az teljesen más stílus volt! Egyébként szűz vagyok,szóval nem vagyok egy bszógép,de ha úgyadódik nem fogok a szerelem hiányára hivatkozva nemet mondani! Én megértem a szentimentális oldalt is (kérdezőé),de tudom,hogy rosszúthoz vezet ez a fajta erkölcsösködő világnézet! Nem az,ha valaki tisztess vagy elitéli a qvázást! Az,ha valaki elérted egy magasabb szexuális szintet és ahhoz viszonyítva ítélimeg más nemiéletét vagy a testiséghez való hozzáálását! Néha én is beszélek a haverommal viccelődve,hogy "jó segge van",de nem hangyák a gatyábant szeretem,hanem a gondolkodós vagy romantikus filmeket! Most annyit hallana a kérdező tőlem a buszmegállóban,hogy "jóseggevan" és arról fog értekezni,hogy ma milyen perverzek és antiromantikusak a férfiak? Amúgy annyira nem haragszomrá,túlvan ez ragozva! Nehéz írásban fogalmazni,érzelmet vagy érzelem mentességet kifejezni! Leléptem,búcsúzom! Utamon most a kommunikáción és a félre értéseken fogok gondolkozni!:D

2011. máj. 20. 18:27
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!