Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titeket nem keserít el, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem keserít el, hogy a mai világban a fiatalok döntő többségének mindössze ennyi a nemiség?

Figyelt kérdés

Számomra érthetetlen...nem kell bemutatnom a helyzetet, a tv-ből, újságokból, internetről, egy buszon elcsípett párbeszédből is kiderül, hogy sok embernek a szexualitás csak egy ösztön, amit ki kell élni. Számtalanszor tapasztaltam, hogy az embernek csak "dugni akarnak egy jót", sem hogy egy tartalmas, szeretetteljes kapcsolatra vágynának. Valahogy nem áll kapcsolatban a szerelem és a szex. Olyan alpárian, üresen, állatiasan jegyezte meg egy srác a múltkor a buszmegállóban, hogy "szopatnám, tolnám s*ggbe, szájba..". Rémes volt hallgatni.

Én is a mai fiatalok közé tartozom, van párom (8 hónapja), de el sem tudom képzelni hogy sok ember hogy élhet így...

Lehet hogy túl elvont vagyok, de nem érdekel, a barátom így szeret.

Nálam a vágyakat, a szexualitást a barátom váltotta ki belőlem, egy csók, ölelkezés beindít, elkezdek rá vágyni, boldogságot érzek, mikor minden ruhadarabomtól megszabadít, közben összecsókol, én is kimutatom, hogy vágyom rá, elcsábítom, kényeztetem, és nem arról szól ez az egész dolog, hogy na de jó, most szexelek egyet, hanem annyira kívánom Őt, és ez hoz ki mindent...

Sokaknak személytelen a szex.

A másik, meg amiért nem is tudom, hogy szomorkodjak, vagy csak elképedjek, hogy mennyire hülyék és érzéketlenek az emberek, ez a másik dolog meg az irreális és értelmetlen elvárások a másik nem testével kapcsolatban...a sok fiú és férfi, akik szinte pánikolnak, mert mi van, ha "túl kicsi", mert szőrös a lába vagy a feneke, a sok lány/nő, akik szoronganak és gátlásosak, mert kicsi a cici, vagy nagyok a szeméremajkak, nem kerek a feneke, stb stb...Ja, meg a kedvencem, hogy "van puncipukim. Ciki?"

Hát könyörgöm!!! Ilyen NINCS! A párjának ő a legszebb! Ha én szeretem a páromat, és több érzés szorult belém, mint egy hangyába, akkor szeretem minden egyes porcikáját, tetszik, hisz ezért vagyok vele! Ha meg már eljutottam vele a szexig, az azért van mert megismertem, és tudom hogy igazán szeret és értelmes, jó érzésű! Akkor meg?

Egyszerűen nonszensz. Nem az a lényege egy kapcsolatnak, hogy úgy szeretjük a másikat ahogy van, elengedjük magunkat és élvezzük az életet?

Komolyan mondom, huszonéves emberek mintha nem egészen nőttek volna fel sem a szexhez, sem az élethez...

Ti nem gondoltatok még ilyesmire?

Mintha a szex csak annyiból állna, hogy ki-be jár a pénisz a hüvelyben. Hát hol marad a petting szépsége, az öröm, amikor látom a másikat totál rámizgulva, a csókok érzése a nyakamon, az ölelkezve ringatózás? Miért azt kérdezik meg a pasik egymástól, hogy "na, mész a csajodhoz? lesz digi-dugi egész nap, mi?" A lányok miért beszélik meg pont azt, hogy mekkora a barátjuknak?

Annyira durva ez szerintem..(Most persze ne gondoljátok, hogy mi a barátommal elmaradott, középkori nézeteket vallunk a párkapcsolatról, imádjuk a szexet, szájjal is, mindenféle pózban, adok magamra, figyelek mindenre.)

Ezt most olyan jól esett kiírni magamból...

19/l

2011. máj. 20. 15:44
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
34%

Te kevered a szexet és a szerelmet. Kis túlzással a szex megvan szerelem nélkül, a szerelemhez viszont kell a jó szex is. A tisztán szexuális (akár alkalmi) kapcsolatban nincs semmi elkötelezettség, de ez nem jelenti, hogy adott ember egy tartós kapcsolatban ne tudna hűséges lenni.

Más kérdés, hogy én nem tartom normálisnak a módot, ahogy a szex amolyan hétköznapi dolog lett. Elveszik az izgalmát az egésznek. Hogy gyakorlatilag kézfogás és puszi helyett leszopják/kinyalják egymást.

2011. máj. 20. 15:47
 2/48 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem. Én is minden normális dologba belemegyek szex téren a barátommal, de pont ez a kulcsszó: a barátommal, akit szeretek. Soha nem feküdnék össze félismeretlenekkel, vagy olyannal, akivel nem szeretjük eléggé egymást ahhoz, hogy pl. jót nevessünk a puncipukin:D Én sem vagyok teljesen megelégedve a testemmel, de a szerelmemnek megfelel, így én sem rinyálok miatta:) Az a lényeg, hogy neki tetsszen...:) Teljesen egyetértek veled.

Ráadásul manapság már a lányok is "elállatiasodtak", mert az egy dolog, hogy egy srác összefekszik mindenkivel, de elvileg mi érzelmesebbek vagyunk, nekünk alapból kellene érzelmi alap ezekhez a dolgokhoz... De úgy látszik, egyre kevesebben állunk így ehhez a dologhoz:D

19/L :)

2011. máj. 20. 15:49
 3/48 anonim ***** válasza:
90%
Engem zavar, de elfogadom. Ilyen a világ. Ebben élünk. Mi alakítjuk. Ezen belül az én életem olyan, amilyenre én formálom. Én a tiszta szerelmet, az intimitást, a ragaszkodást választom és e szerint élek. Ezekben a dolgokban nem alkalmazkodom a kor szelleméhez.
2011. máj. 20. 15:52
 4/48 A kérdező kommentje:
2.! Ez aranyos volt:) Ne is mondd, a múltkor én is alakítottam egy hatalmasat ilyen téren:) De elmosolyogtuk a dolgot:D Örülök, hogy Te is így látod ezt a dolgot, és hogy vannak még józan emberek. Hát igen, ezért is hoztam példát mindkét nem szemszögéből, mert nem lehet különbséget tenni. A lányok semmivel sem jobbak mint a fiúk...sőt...sőt...
2011. máj. 20. 15:52
 5/48 anonim ***** válasza:
34%

Én annyit tennék hozzá,hogy amit a média nyomat vagy "amit a tv-ből újságokból olvashat"(gondolom ezekszerint te se Élet és Irodalmat olvasol és nem a Mezzo csatornát nézed) az ember nem mindíg felel meg a valóságnak! Én még olyat hangoskodót se buszon ,se buszmegállóban nem láttam,aki a szerelemről vagy a szeretkezésről beszélt volna emberek között,de honnét tudod,hogy a többi 10 csöndes ,akit észrese veszel miről szokott otthon értelmes körülmények között beszélgetni? Kitudja talán még azok a fiatalok is ,akiket hallottál tudják mi a szerelem,de most épp ilyen korszakukat élik,ki tudja talán,néha az ilyen "huncut" haverok közti hülyékedés is kell az embernek!? Azt,hogy te leírtad milyen vagy,nagyon jó,de büszkeség és dicsekedés helyett mértnem vitted más irányba a beszélgetésüket,ha neked ez ilyen fájó és fontos téma!?

"Hát könyörgöm!!! Ilyen NINCS! A párjának ő a legszebb! Ha én szeretem a páromat, és több érzés szorult belém, mint egy hangyába, akkor szeretem minden egyes porcikáját, tetszik, hisz ezért vagyok vele"

-Látszik ,hogy szerelmes vagy,így könnyű ilyeneket mondani! Szerelmesnek lenni nem lehet akarattal,de dugni egy jót esetleg igen és ,ha igényli az ember a testiséget,talán nem kéne megkövezni emberi ösztöneiért!

Elneézést az antitézisért,szeretek másfényből megvilágítani dolgokat,de gondolom ezért te sem haragszol!

2011. máj. 20. 15:54
 6/48 A kérdező kommentje:
3.! Tök jó, hogy van önbizalmas, és tartásod...sajnos, sokan olvadnak be a többséghez:S Csak azért, hogy ne lógjanak ki a sorból.
2011. máj. 20. 15:54
 7/48 anonim ***** válasza:
7%

Azert, mert nem mindenkinek van gond a hormonhaztartasaval.

Nem kell szerelmesnek lenni, eleg egy orult vonzalom is ket ember kozott ahhoz, h nagyon jo legyen a szex.

Sajnalom, h Te ezt nem erted, pedig jo dolog.

2011. máj. 20. 15:56
 8/48 A kérdező kommentje:
15:54! Te most akkor miről is beszélsz? :) A kérdésre válaszolj, légyszíves, elég hosszan fejtettem ki a véleményemet, meg kellett hogy értsed.
2011. máj. 20. 15:56
 9/48 A kérdező kommentje:

"Azert, mert nem mindenkinek van gond a hormonhaztartasaval".

Kedvesem, minden nap szexelek, valamikor napi többször...na most innentől kezdve...

2011. máj. 20. 15:58
 10/48 A kérdező kommentje:

-"Látszik ,hogy szerelmes vagy,így könnyű ilyeneket mondani!"

3-4 éve fogalmazódott meg bennem a dolog. A barátom az első nekem. 8 hónapja vagyunk együtt.

2011. máj. 20. 16:00
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!