Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért néznek le engem olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek le engem olyan helyzetben, ha nem megyek bele a szexbe, ha tudom, hogy a lánynak semmi másra nem kellenék, csak arra?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért él ilyen sokakban az a sztereotípia, hogy a férfiak bárhol, bármikor, bármelyik nőt. És ha esetleg kicsit többet várna el, pl., hogy a nő fejében legyen ész, a szívében meg érzelem, akkor már rögtön "naiv", "puhap*cs", meg "éretlen kisfiú".
2011. máj. 20. 11:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
14:23. te meg a szégyene ha már itt tartunk.
2011. máj. 20. 15:17
 32/34 anonim ***** válasza:

Ez tök normális. Végre egy fiú akinenk a szex szerelemmel vagy legalábbis érzelemmel párosul. Nem benned van a hiba hanem a többiekben. (szerintem)

17/L

2011. máj. 20. 18:25
 33/34 anonim ***** válasza:

Irigyek, mert te nem egy f*szod után futó senki vagy :). Hidd el, egy normális lány szemében (amilyent érdemelsz) nagyon jó pont ez. Azok, akik meg csak így feljánlják magukat nem többek egy egyszerű kis lotyónál, és ugyebár te ilyen természettel nem egy lotyót érdemelsz. Kis türelemmel olyan lányt kapsz majd, aki megérdemel és akivel fantasztikus lesz a szeretkezés, és pont hogy ezt irigyli az a sok hülye, aki megelégszik holmi érzelem mentes mocskoskodással és egy-két értéktelen ribanccal :).

20/L

2011. máj. 21. 13:07
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

"Buz.i puhap.cs.A férfiak szégyene vagy.Egy kannak KÖTELESSÉGE elfogadni az ingyen szexet."

Szívből kívánom, hogy szedj össze valami betegséget a legközelebbi magát csak úgy odaadó szajhától :).

20/L

2011. máj. 21. 13:11
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!