Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek le engem olyan helyzetben, ha nem megyek bele a szexbe, ha tudom, hogy a lánynak semmi másra nem kellenék, csak arra?
Én spec. pont ezt értékelem egy fiúban. Akinek alkalmi szexekből áll az élete, és az tetszik neki, hát csak csinálja... Valószínűleg engem is jól lenéznek majd, de elmondanám, hogy 1 igazi kapcsolatom volt még eddig, és még mindig tart, már 4,5 éve. 5 nap után fogtuk meg először egymás kezét. 2 hónap után csókolóztunk először. Kb fél év telt el az első pettingig, és majdnem egy év az első szexig. Nem tartom úgy hogy ezek az eltelt idők nagyon hosszúak lettek volna, és nem is bántam meg hogy korábban egyiket sem csináltuk, mert így volt jó. Ezzel ellentétben meg tényleg olyanokat hallani, hogy pár hét után már minden volt... Nem vagy egyáltalán "puhap*cs" meg ilyenek, nem kell magadra venni, és kész. A lányok közül meg olyat keress magadnak, aki értékeli ezt a (szerintem nagyon jó) tulajdonságodat.
20/L
Szóval, kérdező, ez egy ilyen hozzáállás, semmivel sem rosszabb, mint a most divatos „Mizu, mizu?” stílus.
Neked a szexualitás intimitást, érzelmeket jelent, nem csak „robbanjon az ösztön, történjék az öszt jön.”
Ez teljesen normális. Nem elterjedt, de normális.
ha egy lány nagyon szexelni akar veled és te visszautasítod akkor szerintem attól nem lenézni fog hanem inkább megsértődik, egyből azt fogja gondolni hogy nem vagyok elég jó neki, biztos csúnyának tart engem és még ilyesmik, vagy talán neked nem esne rosszul kicsit sem ha az a lány aki bejönne neked visszautasítana? na ez kb olyan. Szerintem túl válogatós vagy és még lehet hogy nagyképű is, így van?
Jó, jó most nem azt mondom h dugjál fűvel-fával de nem tudnál kicsit lazább lenni? Most mivan abból ha egy jó csaj megkíván és együtt töltötök egy éjszakát és utána is még 2-3-at? Hát egészségére a csajnak meg neked is azt ennyi! Ember örülj neki h így buknak rád a csajok! Az a bajod csak h nem tudsz élni!
Az ilyen kérdések kapcsán mindig megnyugszom, hogy van rá esély, hogy találjak hasonló értékrendű embert, amilyen én vagyok - és az én értékrendem szerint ez a normális hozzáállás.
(A baráti társaságod ilyen? Nem kell róla beszélni, és ennyi.)
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!