Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek le engem olyan helyzetben, ha nem megyek bele a szexbe, ha tudom, hogy a lánynak semmi másra nem kellenék, csak arra?
Figyelt kérdés
Nem értem, miért él ilyen sokakban az a sztereotípia, hogy a férfiak bárhol, bármikor, bármelyik nőt. És ha esetleg kicsit többet várna el, pl., hogy a nő fejében legyen ész, a szívében meg érzelem, akkor már rögtön "naiv", "puhap*cs", meg "éretlen kisfiú".2011. máj. 20. 11:51
1/34 anonim válasza:
ingyen szex jó érteem?
ha nem lene bnőm szó nélkül belemennék akármikor.
23/f
2/34 A kérdező kommentje:
Én meg nem.
2011. máj. 20. 11:57
3/34 anonim válasza:
Azért néznek le mert kis köcsög vagy.
Persze ha valami duci akkor természetes ,hogy elutasítom de ha valami cuki vagy jótestű csaj alap,hogy megk'rom:)
4/34 A kérdező kommentje:
Látom, ti sem különböztök az általam eddig megismert hímektől.
2011. máj. 20. 11:59
5/34 anonim válasza:
figyelj, mert egy jó csajszinak egy egészséges fiú nem tud ellenállni, és valóban puhapö.cxű, ha mégsem kívánja. akkor ott valami nem stimmel. de ez csak sex, egy biológiai szükséglet, azokról amikről te írsz, azok pedig ettől függetlenek, és kialakulhatnak idővel, de persze nem biztos.
6/34 A kérdező kommentje:
Hogy kívánja, az ok, de mi az, hogy nem tud ellenállni? Már miért ne tudna?
2011. máj. 20. 12:02
8/34 A kérdező kommentje:
21.
2011. máj. 20. 12:03
9/34 anonim válasza:
Nincs ebbe semmi különös gondolom te a komoly kapcsolatok híve vagy.Azok a lányok meg alkalmi vételre szeretnének téged ennyi, azért néznek le mert nem kaphatnak meg és úgy
érzik nem elég jók neked és ezért sértegetnek.
10/34 A kérdező kommentje:
De nem csak lányok.
Mármint, csak a lányok akarnának szexelni velem, sértegetni viszont nem csak ők sértegetnek. Lásd az első 2 válaszolót is akár.
2011. máj. 20. 12:08
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!