Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek le engem olyan helyzetben, ha nem megyek bele a szexbe, ha tudom, hogy a lánynak semmi másra nem kellenék, csak arra?
Na hál isten h legalább növeled a normális pasik palettáját!
Nincs azzal se baj ha a pasi szingli és csak szexelni akar egy lánnyal,csak azzal van a baj hogy ezt már hobbi szinten űzik a fiút és emiatt egyre távolabb kerülnek a párkapcsolat és a család gondolatától ami viszont nagy baj!Nem az a normális ha csak b*szni járnak össze a fiatalok és ezt jó lenne észre venni!
24/L
"Na hál isten h legalább növeled a normális pasik palettáját! "
nem ettől normális valaki. csajoknak is kell az 1éjszakás. sőt, rajtuk jobban meglátszik ha nincsenek megdgva.
Mármint, azt mondod, hogy visszautasítanád azt a érzéki testű tökéletes nőt, aki megadná a címét, és egy időpontot, hogy akkor vár a lakására, hogy fél napot (vagy egy hétvégét) átszexeljetek? Mert ha igen, és nem vallási, vagy hűségi okból, akkor tényleg érdekes lehetsz.
De ha csak nem tartod eléggé értékesnek azokat a lányokat, akik a te fogalmaid szerint „csak szexelni akarnak” és ezért nem ajándékoznád meg őket a testeddel, ez kicsit önző, de amúgy teljesen elfogadható.
ma 12:16
"Mármint, azt mondod, hogy visszautasítanád azt a érzéki testű tökéletes nőt, aki megadná a címét, és egy időpontot, hogy akkor vár a lakására, hogy fél napot (vagy egy hétvégét) átszexeljetek?"
Csábító gondolat, nem mondom, de megkérdezném, hogy hányadik vagyok neki a sorban. :)
"De ha csak nem tartod eléggé értékesnek azokat a lányokat, akik a te fogalmaid szerint „csak szexelni akarnak” és ezért nem ajándékoznád meg őket a testeddel, ez kicsit önző, de amúgy teljesen elfogadható."
Önző??? Már miért lenne ez önző? Nem értem egyáltalán.
Azért írom hogy önző, mert nem akarsz „segíteni” „ismeretlen” embereknek, hogy „jobb legyen nekik”. Ebben az értelemben értettem, nem kimondottan negatív felhanggal. :)
A tökéletes testűnél úgy érted, a héten, arra a napra betáblázva, vagy egyszerűen hányadika van? :P
Viszont, ez érdekes kérdést vet fel - számítana neked a válasz, hogy első, vagy 20. vagy „azon a napon a harmadik”.? És ha igen, miért?
ma 12:32
"Azért írom hogy önző, mert nem akarsz „segíteni” „ismeretlen” embereknek, hogy „jobb legyen nekik”. Ebben az értelemben értettem, nem kimondottan negatív felhanggal. :)"
Naná, hogy nem. Egy olyan nővel, akit aznap este látok életemben először? A szexualitás egy intim dolog, az nem úgy működik ám - nekem legalábbis, hogy "na, akkor most hajrá, dugjunk egyet!". Ehhez az intimitáshoz meg bizony idő kell.
"A tökéletes testűnél úgy érted, a héten, arra a napra betáblázva, vagy egyszerűen hányadika van? :P"
A mai tinédszer lányok többségét elnézve a második ponton sem biztos, hogy meglepődnék.
Nyilván úgy értettem, hogy egész életére kivetítve hányadik. :)
"Viszont, ez érdekes kérdést vet fel - számítana neked a válasz, hogy első, vagy 20. vagy „azon a napon a harmadik”.?"
Naná, hogy számítana.
"És ha igen, miért?"
Pontosan azért, amit a kérdésben is leírtam: mert én sem csinálom akárkivel, akárhol, akármikor. Nyilvánvaló, hogy olyan nőt keresek magam mellé, aki ezt is hasonlóképpen gondolja.
Én sem csinálom akárkivel, nekem kell hozzá a szerelem. Ez van. Persze haveroktól nem egyszer megkaptam már amikor helyzet volt és kihagytam, hogy "b@zmeg te egy ökör vagy, mindenkit meg kell kúrni aki hagyja magát".
Nekem nem menne csak úgy egy idegennel.
28F
Az hogy te nem fekszel le akárkivel fiú létedre, az okés.Nálunk férfiaknál az a menő, hogyha minél több és minél jobb nőket fektetsz le, viszont ha forditva teszed akkor gyökér vagy.Nekem olyan haveri köröm van, ahol megértik azt, hogyha valamelyik képes elutasitani egy nőt, ha szexről van szó( habár ez is ritka, hiszen a nők nem kezdeményeznek általában, igy nem kerül a srác ilyen helyzetbe, csak ha keresi azt. ) az azért van, mert a srác nem szereti a dugást csak a szeretkezést...Aki nem fogadja el ezt és sokan vannak ilyenek az egy nagy együgyü gyökér .Mindenki úgy csinálja, ahogy jól esik.Szóval ha én szeretem az almás pitét és még sokan vannak akik szeretik, az nem azt jelenti hogy te gyökér vagy mert nem szereted.Hanem azt hogy más izlésed van.
Én személyesen nem állnám meg több mint valószinü ha egy jó csaj feltárulkozna nekem, hogy feküdjünk le, mert a lehetőségeket szeretem kihasználni.Viszont ha megtudja valamelyik férfi állni, akkor gratula, karakteres ember az ilyen, csak később ne bánja meg, hogy nem "élt".Hidd el az elején én is igy gondolkoztam, mig végül rájöttem, hogy nem éri meg nekem, mert az idő telik, sehol semmi komoly nem alakul, akkor legalább élvezzem ki az élet örömeit.
szerintem ez a mindenkit meg akarok kef.ni ideologia olyan pasik fejében alakult ki, akik semmi máshoz nem értenek.
én nem azt mondom, hogy 1-2 alkalom nem fér bele egy ember életébe, de azért szerintem a ló tulsó oldalára sem kellene átesni sok fiatalnak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!