Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csak szexre kellenék a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak szexre kellenék a fiúknak? 16L

Figyelt kérdés

Állandóan azzal jönnek,hogy jó lenne engem megdugni,meg pár o.társam ezt így nyiltan kijelentette,pl. ma poénból mondtam,hogyha egy bizonyos dolog nem jön össze,akkor a vonat alá ugrok. Erre az o.társam: De előtte had dugjalak meg. Nem öltözök kihívóan,nem teszem ki a seggem,se a mellem,nem értem. :| Most az csak egy dolog hogy jó alakom van,mert bnőm is mondta,hogy jó testem van,mikor a suliban volt orvosi vizsgálat.

16L

2011. máj. 19. 16:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

arra nem gondoltál, hogy olyan fiú is akadhat, akinek nem csak arra kellenél?

A helyzet az, hogy az ilyenek általában azok akik nem szólnak be semmit. Próbálj a nem beszólógatokra figyelni.

2011. máj. 27. 15:19
 22/23 anonim ***** válasza:
azthittem már senki nem irja le a lényeget, utolsónál a pont! akinek nem csak arra kellesz, az nem azzal fogja kezdeni hogy hadd feküdjek le veled! és képzeld azok is szeretnének valsz lefeküdni veled, szoval ne félj tőle hogy ha valaki nem azzal indit, akkor már nem is akarja majd, viszont sokkal valoszinübb hogy komolyabban venne és nem hagyna ott 1 éjszaka után.!
2011. máj. 27. 18:12
 23/23 szamo77d ***** válasza:

Ha az én lányom lennél, én még azt is mondanám Neked, hogy

amelyik túlmegy a határon, vágd úgy pofon, hogy a fal ad-

ja a másikat! Rád kaptak, mert látják, hogy mindent eltűrsz, nem véded magad! Én is ilyen típus vagyok, volt

is a honvédségnél elég bajom belőle! Védd magad, mert

felbátorodnak, végképp elszemtelenednek!

2011. máj. 27. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!