Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csak szexre kellenék a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak szexre kellenék a fiúknak? 16L

Figyelt kérdés

Állandóan azzal jönnek,hogy jó lenne engem megdugni,meg pár o.társam ezt így nyiltan kijelentette,pl. ma poénból mondtam,hogyha egy bizonyos dolog nem jön össze,akkor a vonat alá ugrok. Erre az o.társam: De előtte had dugjalak meg. Nem öltözök kihívóan,nem teszem ki a seggem,se a mellem,nem értem. :| Most az csak egy dolog hogy jó alakom van,mert bnőm is mondta,hogy jó testem van,mikor a suliban volt orvosi vizsgálat.

16L

2011. máj. 19. 16:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Több oka lehet:

- úgy viselkedsz és öltözködsz, mint egy ribanc

- reagálsz a hülye megjegyzésekre, ahelyett, hogy elküldenéd őket a p.csába, vagy ha ez nem használ, legalább tökön rúgnád őket

- az illetők, akik az "ajánlatokat" tették, mint szánalmas, balf.szok, akik azt hiszik, hogy majd ettől lesznek nagyfiúk.

2011. máj. 19. 20:05
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, h. tegyél fel egy képet magadról. Aztán majd megmondjuk, hogy a külsőd teszi-e, vagy (valószínűleg) a személyiséged. (mert nyilván ha a többség azt mondja, hogy nem vagy jó csaj akkor valszeg a viselkedéseden kell változtatni)

21/L

2011. máj. 19. 20:42
 13/23 anonim válasza:
100%

én akkor nem tartozom ezekhez a "fiúkhoz", nekem nem az az elsődleges célom :)

17F

2011. máj. 19. 22:03
 14/23 anonim ***** válasza:
Azért kellesz csak arra mert szép vagy.Nem is tudnak nagyon másra gondolni ha rádnéznek.Egyenlőre.Ha meglátsz egy jópasit te is egyből a szexre gondolsz,de ha egy csúnyácskával beszélgetsz,akkor lehet hogy még a lelke is érdekel a sex az utolsó ami vele kapcsolatban eszedbe jut.Szóval örülj:)
2011. máj. 22. 12:13
 15/23 emlya ***** válasza:

Én is minden fiúnak csak arra kellenék, pedig nincs is jó alakom....

22/L

2011. máj. 27. 13:02
 16/23 anonim ***** válasza:
ilyenek ezek a tömnivaló lányok.
2011. máj. 27. 13:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha már így többen vannak, akkor válassz ki egyet közülük, és engedd neki, hogy kibontakozzon. Akkor majd meglátod, hogy több van-e benne, mint ami kívül látszik.
2011. máj. 27. 13:23
 18/23 anonim ***** válasza:

"Több oka lehet:

- úgy viselkedsz és öltözködsz, mint egy ribanc

- reagálsz a hülye megjegyzésekre, ahelyett, hogy elküldenéd őket a p.csába, vagy ha ez nem használ, legalább tökön rúgnád őket

- az illetők, akik az "ajánlatokat" tették, mint szánalmas, balf.szok, akik azt hiszik, hogy majd ettől lesznek nagyfiúk."

:DDDDDDDDDDD

Mivan, csúnyalányka??Savanyú a szőlő?Téged nem sűrűn akarnak megdugni, eltaláltam?:DDDDDD

Szánalmas vagy...

2011. máj. 27. 13:35
 19/23 anonim ***** válasza:
örülj neki jobb lenne ha senki nem venne észre?
2011. máj. 27. 13:46
 20/23 anonim ***** válasza:
mert jól nézel ki?
2011. máj. 27. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!