Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szexre kellenék a fiúknak? 16L
Állandóan azzal jönnek,hogy jó lenne engem megdugni,meg pár o.társam ezt így nyiltan kijelentette,pl. ma poénból mondtam,hogyha egy bizonyos dolog nem jön össze,akkor a vonat alá ugrok. Erre az o.társam: De előtte had dugjalak meg. Nem öltözök kihívóan,nem teszem ki a seggem,se a mellem,nem értem. :| Most az csak egy dolog hogy jó alakom van,mert bnőm is mondta,hogy jó testem van,mikor a suliban volt orvosi vizsgálat.
16L
Több oka lehet:
- úgy viselkedsz és öltözködsz, mint egy ribanc
- reagálsz a hülye megjegyzésekre, ahelyett, hogy elküldenéd őket a p.csába, vagy ha ez nem használ, legalább tökön rúgnád őket
- az illetők, akik az "ajánlatokat" tették, mint szánalmas, balf.szok, akik azt hiszik, hogy majd ettől lesznek nagyfiúk.
Én azt mondom, h. tegyél fel egy képet magadról. Aztán majd megmondjuk, hogy a külsőd teszi-e, vagy (valószínűleg) a személyiséged. (mert nyilván ha a többség azt mondja, hogy nem vagy jó csaj akkor valszeg a viselkedéseden kell változtatni)
21/L
én akkor nem tartozom ezekhez a "fiúkhoz", nekem nem az az elsődleges célom :)
17F
Én is minden fiúnak csak arra kellenék, pedig nincs is jó alakom....
22/L
"Több oka lehet:
- úgy viselkedsz és öltözködsz, mint egy ribanc
- reagálsz a hülye megjegyzésekre, ahelyett, hogy elküldenéd őket a p.csába, vagy ha ez nem használ, legalább tökön rúgnád őket
- az illetők, akik az "ajánlatokat" tették, mint szánalmas, balf.szok, akik azt hiszik, hogy majd ettől lesznek nagyfiúk."
:DDDDDDDDDDD
Mivan, csúnyalányka??Savanyú a szőlő?Téged nem sűrűn akarnak megdugni, eltaláltam?:DDDDDD
Szánalmas vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!