Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg nem kellenek a fiuknak az olyan lanyok, akik szerelmet vallottak nekik?
ijesztő dolog tud lenni
mi nem így működünk :)
25F
Szerintem ez ember függő.Egyértelmű h. senki nem ígérhet szerelmet első látásra.És egy férfinek,de legyen az nő.Ha még nem szerelmes a másikba, akkor ijesztőnek tűnik ha valaki szerelmet vall. De vannak olyan emberek akik kifejezetten csak alkalmi kapcsolatot keresnek és vannak akik egyből hosszú távrol álmodoznak,de ettől még nem biztos h. hosszú lesz,mert nem lehet egyből tudni h. tényleg passzolnak-e.
Szóval szerintem ez nem "nem" függő.És egyértelmű h. nehezen nyílik meg az ember egy vadidegennek,de azért szerintem le lehet szűrni h. ki mit akar a másiktól és egyszer azért el fog csattanni az a várva várt szó.
igen
tényleg ijesztő és ahogy írtad én is így jártam az elmúlt napokba .... ááááááááááá érdekes dolgok ezek
Szerintem általánosságban ez egy bizonyos életkorig van csak így.
Később pedig megmarad a partyboy-ok és ~girl-ök körében....maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!