Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tenyleg nem kellenek a fiuknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg nem kellenek a fiuknak az olyan lanyok, akik szerelmet vallottak nekik?

Figyelt kérdés
Annyi kerdesnel lattam valaszba, hogy "tunj elerhetetlennel es a pasi egybol beled fog esni" meg hogy "elmondtad a sracnak, hogy bejon neked es ezzel elvesztetted az erdeklodeset"
2011. febr. 1. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ijesztő dolog tud lenni

mi nem így működünk :)

25F

2011. febr. 1. 09:33
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ember függő.Egyértelmű h. senki nem ígérhet szerelmet első látásra.És egy férfinek,de legyen az nő.Ha még nem szerelmes a másikba, akkor ijesztőnek tűnik ha valaki szerelmet vall. De vannak olyan emberek akik kifejezetten csak alkalmi kapcsolatot keresnek és vannak akik egyből hosszú távrol álmodoznak,de ettől még nem biztos h. hosszú lesz,mert nem lehet egyből tudni h. tényleg passzolnak-e.

Szóval szerintem ez nem "nem" függő.És egyértelmű h. nehezen nyílik meg az ember egy vadidegennek,de azért szerintem le lehet szűrni h. ki mit akar a másiktól és egyszer azért el fog csattanni az a várva várt szó.

2011. febr. 1. 09:39
 3/11 Azeriel ***** válasza:

igen

tényleg ijesztő és ahogy írtad én is így jártam az elmúlt napokba .... ááááááááááá érdekes dolgok ezek

2011. febr. 1. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
ez sem minden esetben van így , nekem spec. nagyon adja , ha tudom , hogy viszonyulhatok a csajokhoz :)
2011. febr. 1. 09:55
 5/11 anonim ***** válasza:
A kérdés hogy ki, mikor és hogyan csinálja! Tegye valami feldolgozható formában, és kétségbeesett ne legyen. Nem kizáró ok ez.
2011. febr. 1. 09:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem általánosságban ez egy bizonyos életkorig van csak így.

Később pedig megmarad a partyboy-ok és ~girl-ök körében....maximum.

2011. febr. 1. 10:05
 7/11 :D:D ***** válasza:
hat velem is volt ilyen.de nem lett belolle semmi.elmondtam h mennyire tetszik aztan masnap mar baratnoje volt.de a multkor beszeltem vele.eltelt vagy 3 ev es azt mondta h akkor barcsak engem valasztott volna.es h sajnalja h megbantott.
2011. febr. 1. 10:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Általában amelyik csaj szerelmet vall egy srácnak az a srácnak nem jön be, különben már lépett volna...ezt olyankor szokták mondani amikor azt hiszik ez számít valamit...de ha a srác nem akar semmit akkor egy vallomás nem fogja meghatni és az egész felesleges, persze ez fordítva is így van...
2011. febr. 1. 12:28
 9/11 Norb66 ***** válasza:
Ha a lány elérhetetlennek tűnne, szomorú lennék és talán hagynám is. Ha viszont szerelmet vall (ha én is szeretem) akkor az sokkal jobb. Értelmetlen egy válasz...
2011. febr. 1. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
nem mondanám, bár ha rossz az időzítés akkor talán ijesztő tud lenni. szerintem inkább a lányok vannak ezzel így, hogy megijednek ha kimondom hogy érzek valamit.
2011. febr. 1. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!