Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy srác akivel csak barátok vagytok ilyet csinál akkor mit akar?
Figyelt kérdés
Szóval ültünk a kocsijában és végig a combomat fogdosta amit én hagytam neki mert had legyen egy jó napja. Viszont egyáltalán nem mutattam irányába semmilyen érdeklődést. (Tudja is, hogy nem akarok tőle semmit mert van pasim) Az egyik barátnőmnek többször el is mondta, hogy nem akar tőlem semmit. Aztán egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy bekapja az ujjaimat és elkezdi szopogatni.Szerintetek ez mire utal?2011. máj. 19. 15:51
21/21 anonim válasza:
Utolsó története nagyon szép:) Viszont teljesen más, mint a tied. Miután ennyien leírtuk, hogy mit szeretne tőled nem ártana elgondolkodnod, hogy talán igazunk van és nem utolsósorban a párkapcsolatodon sem ártana elgondolkodnod, mert sztem inkább a mostani párod lenne jó barátnak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!