Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Sokak szerint akkor tesz be téged egy csaj a barátok listájára, ha kint vagytok kettesben, és nem mered megcsókolni, ha van rá esélyed. Ha ezt kihagyod, már nem tud rád pasiként tekinteni.
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 12:30
1/18 anonim válasza:
Nem igaz, akkor kerülsz a barátlistára, ha csúnyának tart.
2/18 anonim válasza:
Ez hülyeség...akkor tesz barát listára, ha nem vonzódik hozzád. Különben meg legközelebb csókold meg és akkor no para. :))
3/18 anonim válasza:
Elsősorban akkor kerülsz a barátok listájára, ha alapból nem vonzódik hozzád. De ha tetszel neki, akkor is oda kerülhetsz például férfiatlan viselkedéssel.
4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm..akkor a baráti listára,nem pont emiatt kerülök fel..gondolom ti csajok,ezt hamar eltudjátok dönteni,hogy kire nézek mint pasi és kire mint barát:)
2011. jún. 26. 12:38
5/18 anonim válasza:
Ez nem így van kérdező. Nekem is volt csomó olyan eset, aki kezdetben barát volt, aztán áthelyeztem a "pasik, akik tetszenek" mappába. :))
6/18 anonim válasza:
12:50 - Mitől változott meg? Hogy került a másik mappába? :):)
7/18 anonim válasza:
Úgy, hogy jobban megismertem, többet beszélgettem vele és kellemesen csalódtam benne (sokkal érettebb, mint gondoltam volna) ja és levágatta a haját. :D
8/18 anonim válasza:
ettől még nem, akkor barátlista, ha nem tetszik.. de legközelebb ne hagyd ki a lehetőséget
9/18 A kérdező kommentje:
köszönöm.akkor ha tetszek neki és érez irántam valamit,elnézi azt hogy nem csókoltam meg elsőre,nem lesz rögtön barát, vagyis ad rá esélyt legközelebb:)de lehet tévedek.
2011. jún. 26. 13:43
10/18 anonim válasza:
86%-os: Levágatta a haját, tehát nálad is a külsején múlt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!