Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy srác akivel csak barátok vagytok ilyet csinál akkor mit akar?
Azért, ha valakinek fogdosom a combjait, szopogatom az ujjait, azt nem csak unaloműzésből csinálom.
23/F
De ezzel a sráccal nincs köztünk semmi. Épp ezért hagytam neki, hogy fogdosson.
Ezen besírtam XD
Ezek szerint a barátodnak nem engeded, hogy fogdosson, mert tőle akarsz valamit? Mi van ma, fordított nap? XD
Akkor mióta vagytok együtt a pasiddal?Most már erre azért kíváncsi lennék!
Mert igazából eddig csak negatív dolgot írtál a pasidról :nem akarsz tőle sexuálisan semmit, nem jó vele a sex, nem érdekel,h ő mit csinál? de figyelj attól még,h ezek nincsenek meg nem fer, hogy te ilyet művelsz vele miközben gondolom én otthon nyugodtan ül, te meg más kocsijába ülsz és hagyod,h tapizzon az egyik fiú barátod!Úgy lenne reális azaz sztem egyértelmű, hogy szakítasz a pasiddal és akkor nincsenek zavaró tényezők folytathatod tovább a kocsis jelenetet a haveroddal!Mert ha ez kiderül, elvileg a haverod ismeri a barátodat nem biztos,h jól fog el sülni!Mindenféle r*bancnak elleszel hordva ami lehet,h igaz lesz!!Kicsit gondolkodj el rajta!!!De ha te tényleg 21 éves vagy ne haragudj,de semmi eszed nincs ha ezeket tényleg így gondolod!
miért, akkor kivel kívánod? :)
25/F
HE???
Ne haragudj, nem értelek, nagyon nem. Tényleg minden negatívat elmondasz róla és az jött le, hogy nem is szereted(csináljon, amit akar, míg nem tudsz róla). Ha vkit szeretek, kedveskedek neki, féltem, stb. Nem értem minek vagytok ti még együtt.
A kérdésedre válaszolva: bármit is mondott a srác, tuti, hogy akar tőled vmit és valószínűsítem én is, hogy tényleg csak pár éjszakát. Ehhez nem kell feltétlenül bejönnöd neki, elég, ha elfogadható vagy a szexre.
Én is voltam hasonló helyzetben,csak azzal a különbséggel,hogy mind a ketten egyedülállók voltunk.Barátok voltunk(csak barátság volt 3évig),elmentünk együtt buliba,buli elején még nem volt semmi,táncoltunk összesimulva aztán egyszer csak csókoloztunk,nem voltunk piásak,buli után jött a szex,ami eszméletlen jó volt,megbeszéltük ezzel a barátságnak lőttek,csak szex lesz köztünk,de szerelem lett belőle,azóta is együtt vagyunk:-)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!