Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ha egy srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy srác akivel csak barátok vagytok ilyet csinál akkor mit akar?

Figyelt kérdés
Szóval ültünk a kocsijában és végig a combomat fogdosta amit én hagytam neki mert had legyen egy jó napja. Viszont egyáltalán nem mutattam irányába semmilyen érdeklődést. (Tudja is, hogy nem akarok tőle semmit mert van pasim) Az egyik barátnőmnek többször el is mondta, hogy nem akar tőlem semmit. Aztán egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy bekapja az ujjaimat és elkezdi szopogatni.Szerintetek ez mire utal?
2011. máj. 19. 15:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy te teljesen hülye vagy, meg arra, hogy ő dugni akar. Te pedig megerősítetted azt a tévképzetét, hogy van nálad esélye, hiszen nem ellenkeztél.
2011. máj. 19. 15:52
 2/21 anonim ***** válasza:

Ez most komoly? Tényleg a tinik csak szexelnek és már érzelmi analfabéták, kivéve, ha szomorkodni vagy hisztizni kell????

Ha hagytad neki, hogy megfogja a combod, akkor nem mondtál neki nemet és ő tovább ment. Mi nem érthető ebben????

Nem azért fogdossa a combod, mert nincs jobb dolga, hanem mert tetszik/tetszel neki. Mondtad, hogy van pasid, de emellett azt sugalltad, hogy azért nyugodtan fogdoshatod a combom......

2011. máj. 19. 15:54
 3/21 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy szexet akar, Ilyeneket miért csinálna? De, ha te normális vagy, nem hagyod. Legyél már büszkébb magadra!!
2011. máj. 19. 15:57
 4/21 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondta a barátnőmnek, hogy nem akar tőlem semmit? Nem vagyunk tinik, srác 23 én 21
2011. máj. 19. 15:59
 5/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit vártál. Mit hittél, elég lesz neki, ha a combodat fogdossa? Amúgy rendesen r*banc vagy, ha úgy hagytad neki, hogy van pasid. Az, hogy nem tettél semmit ellene, már magában egy jelzés.
2011. máj. 19. 15:59
 6/21 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha tisztáznád magadba a határokat, hogy mi fér bele egy baráti csevejbe, és mi az ami már csak a szerelmednek megengedett. A pasid biztos értékelné a sztoridat. Szerintem kérdezd meg őt is. Tuti értékelné, hogy mekkora jó fej vagy...legyen egy jó napja mi...
2011. máj. 19. 16:00
 7/21 anonim ***** válasza:
Ez a "nem akarok tőle semmit" amit mondott egyszerűen azt jelenti, hogy nem akar kapcsolatot veled, csak egy jó kiadós dugást.
2011. máj. 19. 16:01
 8/21 anonim válasza:

Egyáltalán minek hagyod egy pasinak, hogy fogdozzon ha van barátod?főleg ha nem akarsz tőle semmit!Ne akard, hogy kimondjam,h kik azok a lányok, de elég sok van belőlük!!!

Meg ez csak mentség , hogy "legyen egy jó napja" Hagyjuk már!

Ne légy buta!Ezt a hülye is látja, h a pasi nem akar tőled semmi komolyat, csak lefektetni!

Igazából mindig gondolkodj úgy és rájössz,hogy jót csináltál e vagy rosszat, bár tudom,h itt nem azon van a hangsúly, mert hát azt írtad,h legyen egy jó napja,de ha már itt tartunk gondolkodj kicsit fordított helyzetben is!Mi lenne ha a pasiddal művelnék ezt... ha nem mozgat akkor lényegtelenek az utolsó mondatok!Csak jó tanács!Nem fikázás!

2011. máj. 19. 16:03
 9/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy egyáltalán nem jövök be neki. Kinézetre sem. DE attól még barátként jóban vagyunk. és még a pasimat is ismeri. a barátnőmnek nem hazudik mert nagyon jóban vannak. szóval nem értem mit miért csinál.
2011. máj. 19. 16:06
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, hogy a pasim mit csinál, amíg én nem tudok róla. De ezzel a sráccal nincs köztünk semmi. Épp ezért hagytam neki, hogy fogdosson. Mert nem zavart, de nem is éreztem semmit.
2011. máj. 19. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!