Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van ennyi frigid nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ennyi frigid nő?

Figyelt kérdés

Nem értem mért kell ribancozni állandóan, ha mondjuk valaki kiakarja vagy úramisten kiis próbáltam a 3as szexet vagy nem élete párjával szexel és nem írtó romantikusan.Egyre csak jönnek a ribancozós válaszok és ez eléggé idegesít, mindenkinek vannak perverziói amit nem értek,hogy mért nem élhetnének ki az emberek persze csak akkor,ha mind2 fél akarja.Ettől még senki se ribanc, na mind1 én meg akkor frigidezek ennyi tessék:D Utálatos frigid banyák ennnyiiii:D

20/L

2011. máj. 19. 15:18
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:

Szerintem már egy csomószor leírtam,hogy erre gondoltam,de mind1.

Azért köszönöm a véleményeket. Azoknak is akik nem értettek velem egyet,legalább más szemszögéből is láthattam ezket a dolgokat:)

2011. máj. 20. 09:08
 52/53 anonim ***** válasza:
látod lehet itt normálisan is írni...^^ nem rögtön frigid banyázni...
2011. máj. 20. 09:16
 53/53 anonim ***** válasza:
de remélem azért neked is sikerült megértened a "frigid banyák" szemszögét is..hogy azért mert nem vagytok egy hullám hosszon nem frigidség....:)
2011. máj. 20. 09:18
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!