Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van ennyi frigid nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ennyi frigid nő?

Figyelt kérdés

Nem értem mért kell ribancozni állandóan, ha mondjuk valaki kiakarja vagy úramisten kiis próbáltam a 3as szexet vagy nem élete párjával szexel és nem írtó romantikusan.Egyre csak jönnek a ribancozós válaszok és ez eléggé idegesít, mindenkinek vannak perverziói amit nem értek,hogy mért nem élhetnének ki az emberek persze csak akkor,ha mind2 fél akarja.Ettől még senki se ribanc, na mind1 én meg akkor frigidezek ennyi tessék:D Utálatos frigid banyák ennnyiiii:D

20/L

2011. máj. 19. 15:18
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a "prűd"-re gondoltál, mert a frigiditás teljesen mást jelent. Lehet maradi, konzervatív felfogás az, amit más képvisel, de azért, mert nem egyezik a te véleményeddel...Nos, ettől kerek a világ. Nem azzal kell foglalkozni, más mit gondol rólad, mert attól még nem változik és hasonul a tiédhez a véleménye.
2011. máj. 19. 15:31
 12/53 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nehéz kérdés, mert tini korban nem tudom mennyit jelent a szex. Bár nekem is volt egy világnézetem akkor.

De így 21 évesen már nem arra vágyok, hogy egy orgazmusom legyen, vagy hogy egy jó pasival csináljak bármit is, hanem hogy azzal akit valóban szeretek. Nálam a szex inkább olyan a szerelem kiteljesülése, nem pedig csak élvezet.

De hát elfogadom a te véleményedet is. Hogy mi az egészséges mérték nem igazán tudom.

2011. máj. 19. 15:34
 13/53 A kérdező kommentje:
ksözönöm a prűd tényleg megfelelőbb:)Amúgy igen nem fog változni,de általában feltesz egy emberke egy kérdést és azt látom,hogy nem normális választ adnak csak ennyit írnak ,hogy ribanc és ez pffffKözbe abszolút nem a ribanc kategóriába tartozik a kérdés és ez irritál.
2011. máj. 19. 15:34
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Most azt akarod megidealizálni, hogy egy tini annyit kúrhat amennyit akar, mert semmi baja nem lehet belőle? Hogy ez miért baj? Talán mert a társadalomban vannak erkölcsök és értékrendek. Az egyik ilyen, hogy nem szopunk le bárkit úgy, mintha csak puszit adnánk neki. De például ha édesanyádról kiderülne, hogy naponta cserélgeti a pasikat az nem zavarna téged? Elvégre megtehetné, miért ne? Tulajdonképp bármit meg lehet tenni, amire az ember fizikailag képes, más kérdés, hogy mennyire egészséges. Például ha egy tizenéves lány egyszerre három pasit ápol le egy bulin, az rendesen torzítja az értékrendjét, mert ez lesz neki a "természetes". Később pedig sír, hogy minden pasi szemét, mert nem veszik komolyan...
2011. máj. 19. 15:36
 15/53 A kérdező kommentje:
Amúgy 1éves párkapcsolatban élek, szóval jah ,de nem ő az egyetlen pasi az életembe( voltak többen is) és szoktunk elég extrém dolgokat csinálni, ami miatt leribancoznának egyesek tuti.:D És nem értem,hogy ezt mér kell meg egy két fiatalt is elitélni, aki csupán csak élvezi az életet.
2011. máj. 19. 15:39
 16/53 A kérdező kommentje:
jézusom nem a k.urvákról van szó,akik tudod bárkit bármikor...Csak több kapcsolatuk volt már és nem feltétlenül mind full komoly.
2011. máj. 19. 15:41
 17/53 anonim ***** válasza:
90%
Ja ja... R I B A N C
2011. máj. 19. 15:42
 18/53 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nos ... A világban nagyon sokféle gondolkodásmód létezik. A Tiéd is egy ezek közül. Oké, hogy Neked vannak ilyen vágyaid, ha úgy tetszik perverzióid, rendben, ezt én elfogadom, ha Te szeretnéd hármasban csinálni hát csináld. Az, hogy a megítélés negatív, az nem véletlen. Hiszen egy komoly kapcsolatba, akárhogyan is nézzük nem fér bele egy harmadik személy az ágyba mert valljuk be őszintén ... ott már gond van ha szívesen nézzük azt, hogy a párunk egy másik nőt tesz magáévá és még rá is gerjedünk erre. Mondjuk... a rágerjedés önmagában nem bűn. Én is meglehetősen érdekes és izgalmas dolgokra szoktam maszturbálni ha úgy adódik, de ezeknek a felét sem próbálnám ki. :) A normális és elfogadott gondolkodás szerint ez nem épp erkölcsös módja a szexuális érintkezésnek, hiszen az elméletileg 2 ember között zajlik le. Ez van. A világban vannak bizonyos erkölcsi normák amelyek szerint alakítjuk az életünket, vagy legalábbis alakítani kellene. Ami ezektől eltér az nem erkölcsös. Ez nem prűdség, csupán normakövetés. Attól mert valaki sok esetben jogosnak tartja a gyilkosságot, attól még az bűn marad. Hiába gondolja úgy néhány ember, hogy márpedig ez teljesen elfogadott és jogos dolog. Én nem bántani akarlak, félre ne érts, felőlem arra gerjedsz és azt próbálsz ki amit csak akarsz. Van akinek a pisi-kaki szex is "normális" mások szerint pedig undorító. És tényleg az. :) De ezt nem mindenki látja így. De 100 szónak is egy a vége, azt csinálsz amit akarsz. Ha Neked ez belefér akkor hajrá, de a kritikát tudd elviselni.

26 hetes kismama

2011. máj. 19. 15:43
 19/53 anonim ***** válasza:
100%

jár a pont a kismamának!!!

a másik meg az hogy persze...élje ki magát az aki akarja úgy ahogy akarja...csak tudni kell azt hogy ezzel akkora bélyeget ragasztanak rá amit a büdös életbe nem fog levakarni..élő pl a bnőm...csinálta 3asban, rengeteg faszival feküdt össze komolyan rengeteggel....ez a város nagyja, környező városok plusz ami 200 kmre van mert oda jár suliba...most rám féltékeny mert nekem 4 éves kapcsim van...azaz én nem kurvultam el tini koromban...nem volt meg fél Magyarország plusz, az intimitást a magánügyeim közé soroltam eddig is és fogom is.!!!

ennyi a véleményem....szóval felesleges frigidezni, ribancozni stb...szólás szabadság van. Mki had fejtse ki a véleményét úgy ahogy akarja...ha sértő nem kell vele foglalkozni...

L/21

2011. máj. 19. 16:06
 20/53 A kérdező kommentje:
Ja hát szólászsbadság hát persze,de azért hülyeségeket nem kéne mondani és a másikat leribancozni.Bár mondjuk ez csak azt minősíti aki mondja.
2011. máj. 19. 16:23
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!