Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van ennyi frigid nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ennyi frigid nő?

Figyelt kérdés

Nem értem mért kell ribancozni állandóan, ha mondjuk valaki kiakarja vagy úramisten kiis próbáltam a 3as szexet vagy nem élete párjával szexel és nem írtó romantikusan.Egyre csak jönnek a ribancozós válaszok és ez eléggé idegesít, mindenkinek vannak perverziói amit nem értek,hogy mért nem élhetnének ki az emberek persze csak akkor,ha mind2 fél akarja.Ettől még senki se ribanc, na mind1 én meg akkor frigidezek ennyi tessék:D Utálatos frigid banyák ennnyiiii:D

20/L

2011. máj. 19. 15:18
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
51%
senki se frigid csak nem csinálják rendesen :P
2011. máj. 19. 15:20
 2/53 anonim ***** válasza:
0%
nem kurrvaság kiélni a perverz vágyakat, az a kurrvaság ha valakit meglátsz egy diszkoban és egyböl meg bas*atod magad vele egy fa tetején :) az hogy valakinek vannak vágyai és nem ragad le az unalmas konzervativ misszionárius poznál az attol még nem kurrva...
2011. máj. 19. 15:22
 3/53 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj a világra, azért, mert nem mindenki gondolkozik hozzád hasonlóan. Fogadd el te is más véleményét. A bunkókkal meg ne foglalkozz. Csak magadat idegesíted.
 4/53 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most jobban érzed magad?:) Egyébként a frigid szó teljesen mást jelent, de mindegy. Én teljesen elfogadom, hogy vannak akik erkölcsileg hiányos nevelésben részesültek, és hidegen hagy ki mit csinál, csak nem szeretem ha én vagyok az UFO, aki a szexualitást kölcsönös szereteten és tisztelem alapuló kapcsolatban látja helyénvalónak, inkább ez az elkeserítő, hogy manapság ez a gáz....
 5/53 anonim ***** válasza:
46%
otttt a pont ennyi :D:D:D
 6/53 gr. Shadow ***** válasza:

Nem biztos hogy frigidek, csak azt hiszik hogy joguk van ítélkezni mások felett. Na és persze nem tudják elfogadni hogy más nem úgy akarja élni az életét mint ő.

Én csak azt tudom mondani, hogy ameddig másokat nem bántsz vele addig éld úgy az életed ahogy csak jól esik. Akinek meg nem tetszik az tartsa meg magának a véleményét.

2011. máj. 19. 15:24
 7/53 A kérdező kommentje:
lehet,hogy a frigid se a legmegfelelőbb kifejezés,de a ribancozás sem állja meg a helyét igen sok szituba mégis állandóan ezt lehet olvasni.
2011. máj. 19. 15:25
 8/53 anonim ***** válasza:
15:22 szerintem pont erről beszél a kérdező...
2011. máj. 19. 15:25
 9/53 anonim ***** válasza:
100%

Valóban jó lenne ha utánanéznél mit jelent a "frigid" szó. Másrészt tizenkét éves lányok már olyan gyakorisággal szopnak mint ahogy én anno jégkrémet ettem, a 14-18 évesek havi rendszerességgel váltanak pasit, egy 20 éves lány pedig arról beszél, hogy ha valaki nem akar hármasban szexelni az frigid.

Nagy a baj ezzel a világgal...

2011. máj. 19. 15:26
 10/53 A kérdező kommentje:
12 évesen valóban gáz, de nem értem ,hogy az mért fáj,ha egy egy tini annyit szop amennyi jól esik neki és ,ha több partnere volt nem egy ?és nem azzal fogja leélni az egész életét?úristen mekkora gáz pffff na ne már.:D
2011. máj. 19. 15:30
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!