Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van ennyi frigid nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ennyi frigid nő?

Figyelt kérdés

Nem értem mért kell ribancozni állandóan, ha mondjuk valaki kiakarja vagy úramisten kiis próbáltam a 3as szexet vagy nem élete párjával szexel és nem írtó romantikusan.Egyre csak jönnek a ribancozós válaszok és ez eléggé idegesít, mindenkinek vannak perverziói amit nem értek,hogy mért nem élhetnének ki az emberek persze csak akkor,ha mind2 fél akarja.Ettől még senki se ribanc, na mind1 én meg akkor frigidezek ennyi tessék:D Utálatos frigid banyák ennnyiiii:D

20/L

2011. máj. 19. 15:18
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy a nők hogy gondolkoznak. nekem a "ribik" jobban bejönnek mint azok akik az igazira várnak éveken át és mást ribiznek le.

20/F

2011. máj. 19. 16:25
 22/53 anonim ***** válasza:
Kinek mi a jó...neked ez a jó, ezt csinálod. nekem az a jó hogy 18 éves vagyok van egy 5 éves kapcsolatom és ő az első fiú az elétemben. Sokak szemében ez sem normális dolog.Nekem az. Ezt látom a szüleimtől, és nem is vágyom arra, hogy más pasi legyen az életemben. senkinek másnak nem tudnám így kiadni magam. Lehet, hogy tényleg nem normális dolog, de elfogadom a kritikákat és nem kezdek el ribancozni mindenkit akinek 3nál több pasija volt. Te miért mondod másokra, hogy prűdek, csak azért mert te nem így gondolkodsz?Egyébként a mai 14-15 évesek többsége tényleg nem tudja, hogy mi a "normális". a szexualitás nem jelent nekik semmit.ez nem egészséges.Csinálja mert csak magának árthat...de a kritikákat viselje el. Az meg, hogy az ágybanki mit csinál...szerintem ahhoz senkinek semmi köze, ergo ezért nem tudnak leribancozni...csak akkor ha elmondod,de akkor vess magadra.
2011. máj. 19. 16:32
 23/53 anonim ***** válasza:

az emberek irigyek, ennyi :) és a "ribanc" meg kb annak a szinonimája aki megkapja azt a pasit akit akar, akár kapcsolat nélkül is, a másik meg nem... (direkt nem írtam, hogy csúnya vagy nem csúnya, mert nem csak ez számít..)

szóval fel se vedd, a hálószoba mindenkinek a magánügye :)

2011. máj. 19. 16:33
 24/53 A kérdező kommentje:

kedves utolsó szerintem lejön,hogy mért frigidezek:D

De gyengébbek kedvéért gyerekes énem visszavágása:DHa ti ribancozhattok akkor én is prűdezhetek meg frigidezhetek:)

2011. máj. 19. 16:35
 25/53 A kérdező kommentje:
oh mm utolsó előtti bocsi:)
2011. máj. 19. 16:35
 26/53 A kérdező kommentje:
a mostani utolsóval meg teljesen egyetértek:)lehet,hogy tényleg irigyek,nem tudom.
2011. máj. 19. 16:36
 27/53 anonim ***** válasza:
Mint mondtam én ribancozok...mert nincs miért.Mint az utánam lévő írta, hogy irígységből teszik...van benne valami, de mivel én nem vagyok rájuk irigy, én nem teszem.DE arról megvan a véleményem ha valaki például megcsalja a másikat és egyéb ilyesmik. Azt pofátlanságnak tartom a másikkal szemben. A barátnőim ha lány az illető például az ilyenekre mondják, hogy ribanc. De egyébként szerintem az emberek többsége is. Mert az, hogy több komolytalan kapcsolata volt egy embernek ez szerintem teljesen normális.Mindenki keresgél. Ki hamarabb , ki későb találja meg azt akibe aztán igazán szerelmes lesz.
2011. máj. 19. 16:39
 28/53 anonim ***** válasza:
*nem
2011. máj. 19. 16:39
 29/53 A kérdező kommentje:
megcsalás az valóban nem túl szép dolog én azokra inkább azt mondom,hogy hazug nyámnyila alakok ,akik nem mernek valami okból kifolyólag kilépni egy kapcsolatból,ami nyilvánvalóan nem működik,ezért történik meg a megcsalás. Szóval ők nyuszik az én szemembe, nem feltétlenül ribancok. Amúgy te normálisan gondolkodsz és örülök ,hogy nem ribancozol és pontosan mindenki azt csinál,amit akar és meglehet erről mondani normálisan, kultúráltan a véleményt nem pedig ribancozni és megsérteni a másikat.
2011. máj. 19. 16:45
 30/53 anonim ***** válasza:
71%

Az én értékrendem szerint, aki olyannal összefekszik, akibe nem szerelmes és nincs kapcsolat közöttük, az igenis a r*banc kategória, ezen nincs mit szépíteni, ez nem ócsárolás, ez puszta ténymegállapítás. Pont azt csinálja, mint egy k*rva érzelem nélkül szexel, csak nem fogad el érte pénzt. Az, hogy két ember a hálószobában mit csinál, az nem r*bancság kérdése. Ezt az irigykedős sz*r szöveget meg tipikusan azok nyomják, akik így keresnek önigazolást, és így próbálják a saját igazukat védeni, holott a lelkük mélyén ők is tudják, mik valójában.

A másik véleményem meg az, hogy aki hevesebb vérmérsékletű és szexuálisan túlfűtött, de ugyanakkor megvan a megfelelő intelligenciája is, tudja, hol és hogyan kezelje ezt a helyzetet, ergo nem dicsekszik ezzel fűnek-fának, megtartja magának és no lám senki nem fogja ler*bancozni, mert fogalmuk nincs róla. Aki viszont világgá kürtöli viselje a következményét

2011. máj. 19. 16:48
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!