Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok tudatában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok tudatában lányok, hogy a barátotoknak néha üritenie kell?

Figyelt kérdés
Hogyan oldjátok meg ezt a dolgot? HA nincs kedvetek szexelni segítetek neki? Mindíg azt hallom, hogy minden pasi szexmániás. De ezt azok a nők mondják akik nincsenek tisztában a férfiak szükségleteivel. Szerintem egy egészséges férfinak minimum naponta ki kell velni ha nincs más megoldás. Vélemény?
2011. máj. 18. 08:36
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell tagadni semmit, ösztön az, amit az állatok szaporodás céljából éreznek. Szerintem te sem azért szeretsz szexelni, mert szaporodni akarsz. Hanem mert jó érzés. Ez pedig már teljesen különbözik az ösztönöktől, bármit magyarázhattok :)

Az ösztönökre való hivatkozás az emberi tudat gyengeségére utal. Nem véletlenül nem fán ugráló szőrmókok vagyunk már. Mert az állati ösztönök az evolúció során teljesen háttérbe szorultak. Ez pedig némileg jó is, mert pl. nem öljük meg egymást, ha ugyanazt az almát szeretnénk megvenni a boltban. És lehet rossz is, mert nem olyan természetesen élünk, mint az vadállatok, akiket semmi nem érdekel az utódnemzésen, életben-maradáson, élelemszerzésen kívül.

Aki az ösztönösdivel jön, olvasson utána, hogy nem az emberi faj az egyetlen, akiknél az állati ösztönök már teljesen háttérbe szorultak. És nem is hozzánk hasonló állatfajról van szó. Lehet kutakodni, ha rátaláltok, érdekesnek fogjátok találni ;)

Ha nem tudományos szempontból nézem, hanem egyszerű józan paraszt ésszel, akkor sem illik az ösztön a képbe. Ha ez a téma az ösztönökkel lenne összefüggésben, akkor szegény kérdezőnek sem lenne stabil párkapcsolata, hanem minden szép lányhoz odamenne, hogy meg szeretné dugni, szabad-e... :D Ahogy a vadállatok elkezdenek udvarolni a számukra "szép" ergo jó-illatú társaiknak, mert őt nézik ki leendő anyukának.

22/L

2011. máj. 18. 14:39
 32/39 anonim ***** válasza:
hát az illat nálam is sokat számít, és nem is állok messze attól h akkor meg akarjam .... .:D
2011. máj. 18. 14:48
 33/39 anonim ***** válasza:
Csak éppen nem azért, hogy utódot nemzzél :P :D
2011. máj. 18. 15:01
 34/39 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:39

Jól nyomod!

:D

2011. máj. 18. 22:06
 35/39 anonim ***** válasza:

ez eléggé hülyeség:)

Bár napi 1-2 szex az egyáltalán nem sok.

L19

2011. máj. 18. 22:43
 36/39 anonim ***** válasza:

Köszi :D

22/L

2011. máj. 19. 08:22
 37/39 anonim ***** válasza:
Sokan nem fogadják el, h az ember bizony keményen ösztönlény ... és nemtom mi értelme van tagadni. Nem állatias ösztönökről beszélek, hanem emberi és teljesen egészséges ösztönökről.
2011. máj. 19. 08:52
 38/39 A kérdező kommentje:
JAj istenem. Igenis ösztön van, az indítja be az ingert. Aztán az emberi tudatosság befolyásolja miként cselekszel. ENNYI. És igen is néha nehéz kibirni mivel naghyon jó. És ha van párom akkor szívesen kényeztet. HA meg van olyan nő aki elnézi hogy együtt van a pasijával és az kénytelen maszturnbálni mert a szerelmének már megint nincs kedve! Akkor az nem kapcsolat. A szex az jó, én szeretem a páromat és igyekszek neki mindent megadni még ha nekem nincs is hozzá kedvem HISZEN SZERETEM.
2011. máj. 19. 09:06
 39/39 anonim ***** válasza:

Ez így van :D Még szép, hogy jó. De ez teljesen más, mint az ösztön. Tanuljatok egy kicsit mielőtt ilyen "nagy" szavakkal dobálóztok és takaróztok :)

22/L

2011. máj. 19. 13:12
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!