Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok tudatában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok tudatában lányok, hogy a barátotoknak néha üritenie kell?

Figyelt kérdés
Hogyan oldjátok meg ezt a dolgot? HA nincs kedvetek szexelni segítetek neki? Mindíg azt hallom, hogy minden pasi szexmániás. De ezt azok a nők mondják akik nincsenek tisztában a férfiak szükségleteivel. Szerintem egy egészséges férfinak minimum naponta ki kell velni ha nincs más megoldás. Vélemény?
2011. máj. 18. 08:36
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

akármennyire is furcsa, neki fontosabb az hogy jól legyek...azaz ne kelljen minden egyes menstruációs éjszakán az ügyeletre vinnie mintohgy agyba főbe toljon!!!

"frigid" L/21

2011. máj. 18. 11:12
 22/39 A kérdező kommentje:
JAj ne vitatkozzatok már. Mellesleg nekem is van egy kapcsolatom és sajnos a barátnőm beteg. Már legalább négy hónapja nem tudunk szexelni. De én is megértő vagyok, nem azt mondtam, hogy kipukkad a herém meg döngetem a nőmet mint állat. De azért azt sem hiszem el, hogy egy egészséges férfi kibirja hetekig rárántás nélkül. Rendben hogy az ond oldódik meg minden de az ösztönnek elég nehéz ellen álni. Én is próbáltam már, a barátnőm meg hiába beteg szívesen kényeztet amikor látja hogy huncutt vagyok.
2011. máj. 18. 11:34
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

még egy megértő pasi...köszönöm... én is ezt irtam, hogy azért néha kivételt teszek ha nincs kedvem akkor is...persze nem sex kapcsán mert annak úgy semmi értelme hanem kényeztetéssel....mert tudom hogy jó neki. De abba is biztos vagyok hogy ha nem alszunk együtt ő is ráránt a dolgokra, de nem tudok vele mit csinálni :(

ha abba hagyom a bogyót vége a világnak...én nem a védekezés miatt kezdtem el szedni mint már irtam...

L/21

2011. máj. 18. 12:04
 24/39 anonim ***** válasza:
48%

Bevallom nem olvastam el mindent, de érdekes dolgokba így is belebotlottam és nem bírtam ki hg ne írjak.

Véleményem szerint egy egészséges szexuális igényű nő sem bírja hetekig szex nélkül! Nekem a minimum a napi egy és az csak annyira elég, hogy ne legyek morcos. Szóval van ilyen nőbe is. De találkoztam olyan pasival akinek a heti 2 volt az igénye semmi több...

Ezért nem lehet úgy beszélni a dologról, hogy a férfiak és a nők igényei mert ez mindenkinél egyéni. Nálam speciel napi 3 lenne az amire azt mondom hg rendben van a szexuális életem és úgy vagyok kielégítve ahg kell, dehát ehhez bizony egy külön élet kellene... Munka és gyerekek mellett lehetetlen... 24/L

2011. máj. 18. 12:06
 25/39 anonim ***** válasza:
0%

hidd el, egy egészséges fiú nem bírja ki !!!!

nekem épp nemrég egy 17 éves "nagykamasz" panaszkodott, hogy ő a harmadik napon már teljesen rosszul van, ha nincs semmi, és valamit tennie kell ...

2011. máj. 18. 12:07
 26/39 anonim ***** válasza:
95%

Ne kezdjetek el ösztönökről dumálni, mert az emberek teljesen mások, mint az állatok. Az emberek életük során csak néhányszor szexelnek valódi ösztönből, mikor a pasikra rájön a kapuzárási pánik, vagy a nőkre a gyereket akarok roham. Ami teljesen természetes. Az állatok pedig egész életük során erre törekednek. Az emberek ezzel szemben élvezetre. Mintha meg akarnál enni egy finom sütit, mert tudod, hogy finom, és jó érzés. Na épp ezért nem biológiai szükséglet már sem az ürítés, sem a szex. Egyszerűen csak ugyanolyan élvezeti cikk, mint egy finom süti, vagy dohányzó embernek egy finom cigi elszívása. Ezt pedig simán lehet kontrollálni. Nem kell, de lehet, és vannak akik tudat alatt meg is teszik. Az én barátom nem ránt rá, mert nincs alkalma, olyan környezetben lakik. Én sem hittem el, amíg nem láttam hogyan élnek. És ha olyan van, akkor kibírja hetekig szex nélkül. Aztán csak még jobban esik neki, ha végre szexelhet :) Érdekes, nem rinyál, nem frigid, nem hisztizik, ha sokáig nem tudunk szexelni, és kiverni se tudom neki, vagy leszopni. Látni rajta, hogy kanos, és hamar beindul, de nem rinyál, nem vergődik, nem lesz idegbeteg.

22/L

2011. máj. 18. 12:18
 27/39 anonim ***** válasza:
33%

Hát én nő vagyok és 3 nap után már gondolkodni sem tudok szex nélkül, mert annyira dekoncentrált leszek.

Bár én tudok róla, hogy szexfüggő vagyok és befolyásolja a hangulatom a szexuális életem.

2011. máj. 18. 12:44
 28/39 anonim ***** válasza:
0%
én tisztában vagyok ezzel, és gyakran van szex, de ha épp nincs kedvem hozzá, akkor leszopom:) 21L és 30F
2011. máj. 18. 13:23
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
F@sság hogy üríteni kell, ha nem ürül akkor felszívódik.
2011. máj. 18. 13:34
 30/39 anonim ***** válasza:
0%

12:18

örülj neki, mert azért ez eg ykisebbség, és bizony az embernek ez egy meglehetősen ösztönös oldala, IGEN, jól olvasod, ösztönös, bár nem vagyunk állatok! és? hol az összefüggés? éppen az ösztönök tagadása is egy hatalmas probléma, aztán meg lehet pszichológushoz ronagálni

2011. máj. 18. 14:04
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!