Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok tudatában lányok, hogy a barátotoknak néha üritenie kell?
Én mondjuk nem üritésnek hívom , de 2-3 nap után én is feszültebb és ingerültebb vagyok ha nincs meg a "napi móka" .
Persze kibírom én is 1-2 hétig , vagy bármeddig , de a hangulatomon nyomot hagy .
Ja és az nem ugyan az hogy nem szexel veled 1-2 hétig , de attól még valószínüleg kiveri (ha nem is minden nap) .
a férjem 34éves és ő sem bírja ki hetekig, vagy akár több napig
mindenki más temperamentumú. de szerintem is a férfiak jobban túlfűtöttek.
amúgy meg ha nincs kedvem, akkor van a szexnek más módja is, mint a behatolás
Biológiailag semmi szükség nincs rá :) Nem fog kipukkanni a herétek, akármennyire is hangoztatjátok és semmi bajotok nem lesz, ha nem veritek ki pár napig :D
Ez pusztán pszichés dolog, van aki gyengébb, van aki erősebb. Nem kell tudatosan ráerőszakolni a hormonjaidra, hogy bírjad még, ez nem tudatos dolog.
én tisztában vagyok a párom szükségleteivel (24 órából 48 órát tudná megállás nélkül...:D ) de nem mindig lehetséges ezt megoldani. Mi lányok nem vagyunk guminők akiket akkor döngettek amikor akartok...Nekünk se lehet mindig kedvünk...De ha nincs akkor semmihez sincs...legalább is nekem. Amit a párom tiszteletben is tart. kb egy éve megromlott az intim kapcs köztünk valszeg a fog.gátló miatt nagyon nem kívánom a sexet, de mivel rá is tekintettel vagyok így néha belemegyek...de így sincs több heti-2 heti egynél...megérti és nem hisztizik és kibirja.
Szerintem embeere válogatja hogy ki menjit kíván...Ahhoz képest hogy a párommal régen akár heti 8-9 alkalom is volt mert igényelte most ezzel a kevéssel is beéri mert SZERET és nem az igényeit teszi előtérbe...
L/21
10:58
azért sztem ez sokáig nem fog tudni így működni ....egy darabig biztos tűri és megértő, bár bevallom, én azt nem tudnám elfogadni h a bnőm frigid
ma 11:02
látom tisztában vagy a fogalmakkal...ez nem frigidség...gyógyszer mellékhatás...amit nem hagyhatok abba...egészségem miatt....pedig abba akartam hagyni és Ő nem engedte hogy megtegyem!!!! és azt azért hozzá teszem hogy nem egy kis nyikhaj aki csak baszna baszna és baszna...!! tudod pont ez a ritka pasi! aki megért, támogat, és nem csak üríteni használ!!!
és ne mond azt hogy frigid vagyok 21 évesen...kössz
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!