Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok tudatában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok tudatában lányok, hogy a barátotoknak néha üritenie kell?

Figyelt kérdés
Hogyan oldjátok meg ezt a dolgot? HA nincs kedvetek szexelni segítetek neki? Mindíg azt hallom, hogy minden pasi szexmániás. De ezt azok a nők mondják akik nincsenek tisztában a férfiak szükségleteivel. Szerintem egy egészséges férfinak minimum naponta ki kell velni ha nincs más megoldás. Vélemény?
2011. máj. 18. 08:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
ma 09:07 vagyok, és elfelejtettem hozzátenni, hogy az elbomlott hímivarsejtek felszívódnak, és az anyagaik újabbak termelésénél hasznosulnak, szóval nem gyülemlenek fel az elbomlott hímivarsejetek :P
2011. máj. 18. 09:10
 12/39 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem üritésnek hívom , de 2-3 nap után én is feszültebb és ingerültebb vagyok ha nincs meg a "napi móka" .

Persze kibírom én is 1-2 hétig , vagy bármeddig , de a hangulatomon nyomot hagy .

Ja és az nem ugyan az hogy nem szexel veled 1-2 hétig , de attól még valószínüleg kiveri (ha nem is minden nap) .

2011. máj. 18. 09:11
 13/39 anonim ***** válasza:
52%

a férjem 34éves és ő sem bírja ki hetekig, vagy akár több napig

mindenki más temperamentumú. de szerintem is a férfiak jobban túlfűtöttek.

amúgy meg ha nincs kedvem, akkor van a szexnek más módja is, mint a behatolás

2011. máj. 18. 09:12
 14/39 anonim ***** válasza:
9%
azért bizony serdülő és fiatal srácok naponta (akár többször is) kiverik, mert megbolondulnának nélküle, és ez nem sexőrültség, ez csak egészséges fiú-szervezet
2011. máj. 18. 09:45
 15/39 anonim ***** válasza:
09:08 Elhiszem, amit írtál, de akkor mitől lehet vkinek éjszakai magömlése?
2011. máj. 18. 10:24
 16/39 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy sokaknak nincs. Valaki több ezt szabályozó hormont termel, valaki nem. Ilyenkor sokszor nem is maga az ondó ürül, csak előváladék, de mivel ez addig nem volt jelen, sokan az ondóval azonosítják. Az is közrejátszik, hogy sokan álmukban magukhoz nyúlnak, pusztán az élvezetért, de itt sem az ejakuláció a cél, csak velejáró.
2011. máj. 18. 10:32
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Biológiailag semmi szükség nincs rá :) Nem fog kipukkanni a herétek, akármennyire is hangoztatjátok és semmi bajotok nem lesz, ha nem veritek ki pár napig :D

Ez pusztán pszichés dolog, van aki gyengébb, van aki erősebb. Nem kell tudatosan ráerőszakolni a hormonjaidra, hogy bírjad még, ez nem tudatos dolog.

2011. máj. 18. 10:43
 18/39 anonim ***** válasza:
90%

én tisztában vagyok a párom szükségleteivel (24 órából 48 órát tudná megállás nélkül...:D ) de nem mindig lehetséges ezt megoldani. Mi lányok nem vagyunk guminők akiket akkor döngettek amikor akartok...Nekünk se lehet mindig kedvünk...De ha nincs akkor semmihez sincs...legalább is nekem. Amit a párom tiszteletben is tart. kb egy éve megromlott az intim kapcs köztünk valszeg a fog.gátló miatt nagyon nem kívánom a sexet, de mivel rá is tekintettel vagyok így néha belemegyek...de így sincs több heti-2 heti egynél...megérti és nem hisztizik és kibirja.

Szerintem embeere válogatja hogy ki menjit kíván...Ahhoz képest hogy a párommal régen akár heti 8-9 alkalom is volt mert igényelte most ezzel a kevéssel is beéri mert SZERET és nem az igényeit teszi előtérbe...

L/21

2011. máj. 18. 10:58
 19/39 anonim ***** válasza:
0%

10:58

azért sztem ez sokáig nem fog tudni így működni ....egy darabig biztos tűri és megértő, bár bevallom, én azt nem tudnám elfogadni h a bnőm frigid

2011. máj. 18. 11:02
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:02

látom tisztában vagy a fogalmakkal...ez nem frigidség...gyógyszer mellékhatás...amit nem hagyhatok abba...egészségem miatt....pedig abba akartam hagyni és Ő nem engedte hogy megtegyem!!!! és azt azért hozzá teszem hogy nem egy kis nyikhaj aki csak baszna baszna és baszna...!! tudod pont ez a ritka pasi! aki megért, támogat, és nem csak üríteni használ!!!

és ne mond azt hogy frigid vagyok 21 évesen...kössz

2011. máj. 18. 11:10
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!