Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok tudatában lányok, hogy a barátotoknak néha üritenie kell?
Barátom is kibírja hetekig. Pedig még csak 18 éves. Szóval ez hülyeség. Nem fog kidurranni a heréd azért, mert nem szexelsz.
22/L
A kérdezővel értek egyet. Én magam is ugyanígy vagyok. Nekem is kell mindennap üríteni.
Valahol azt olvastam, hogy minden férfinek másképp termeli a szervezete.
És ezért nem kell szexmániásnak meg perverz állatnak nevezni minket.
Valószínűleg nekünk többet termel, ezért érezzük, hogy kell mindennap.
Minden nap kell az orgazmus!
Sőt több orgazmus!
A legjobb stresszoldó nem utolsó sorban!
Akinek nincs erre szüksége, annak szerintem kicsi a libidója, vagy stresszmentes életet él.(még...)
28F
Öhm, üríteni biológiailag nem szükséges. A 'fel nem használt' hímivarsejtek maguktól elbomlanak pár nap után, mindegy ki mennyit termel.
Semelyik pasinak nem lesz baja attól, hogy nem maszturbál.
Az egy dolog, hogy erős késztetést érezhet iránta hormonok, vagy média vagy izgató képek, látvány, gondolatok, hatások miatt, de baja nem lesz semmi ha nem csinálja.
Szóval nincs arról szó, hogy "űríteni" kellene, csak van aki szereti ezt csinálni, vagy könnyebbnek érzi mint megvárni, hogy elmúljon a késztetés.
A maszturbálással sincs semmi baj, de hangsúlyoznám, hogy nem szükséglet, csak lehetőség.
(Amúgy wááááh, amikor megláttam a kérdést azt hittem az űrítés szó használatából, hogy vizelésre gondolsz... Nah az viszont fizikai szükséglet ténylegesen XD Azt én meg nem figyelem :P)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!