Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van ennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van ennyi magányos ember?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
én például azért vagyok szingli mert az anyósomnak nem lehetett gyereke...
2011. máj. 15. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert mindenkinek ugyanaz a problémája általában,a megélhetés,anyagiak.És mert nem sok ember hoz áldozatot a másikért,vagyis nincs önzetlenség és bizalom a másik iránt.Pedig ez a mozgatorugoja mindennek és mindenki erre vágyik.
2011. máj. 15. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert r.hadt egy rohanó világban élünk, ahol mindenki csak hajtja a melót és karriert akar. Arra nincs ideje az embereknek, hogy elbeszélgessenek a másikkal, figyeljenek a rá. Tisztelet a kivételnek.

Egy magányos fiú.

(PM jöhet aki komolyan gondolja, hogy megtörné a magányom)

2011. máj. 15. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
mert csak a szépségkirálynők akarnak világbékét, akik ugyanakkor szóba sem állnak egy egyszerű buszmegállóban álló emberrel....szóval ők is befoghatják a világbékéről szóló dumájukat!
2011. máj. 15. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
inkább vagyok magányos sokáig, mint olyannal legyek akinél nem érzem, hogy "Ő kell". nem könnyű olyan párt találni aki kívül-belül megfelel, és hát az elmúlt időszakban nagyon nem voltam a toppon így esélyt sem adtam. szerintem sokak így vannak ezzel. akik ilyen téren érzékenyebbek és megbántják őket, ők jóideig nem nyitnak. és hát egyre kevesebb az értelmes ember a bolygón...
2011. máj. 15. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem találtam meg még mindig a tökéletes társam,már nem is akarom. Volt már rengeteg kapcsolatom. Akit nagy Ő-nek tartottam az dobott, vagy szimplán agyatlan volt, akivel orbitális kémia volt, annak annak szintén baj volt az agyával és vagy dobott, vagy elköltözött és visszament a nőjéhez stb. Aki igazán tisztelt és megbecsült, azzal meg kémia nem volt és több elvárásom volt...Néha jól jönne, ha vagyok valahol, valaki oda merne jönni újra és félrehívni dumálgatni meg piálgatni. :D

A kérdésedre a válasz: nálam egy idő után kiderül, hogy nincs meg valami a másikban.Elég komplikált,nem elég, hogy aranyos és kedves legyen és szeressen sajnos...(nem a pénzre gondolok).24N

2011. máj. 15. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert pl mindent megtettem a kapcsolatunkért, neki ez már túl jó volt,így hát dobott.A rendes csajok szemét pasikat fognak ki, a rendes pasik meg szemét csajokat. Akkor inkább egyedül maradok.
2011. máj. 15. 22:19
 8/8 anonim válasza:
hat nem irok hejet hogy en hol lakok :)) De itt minden csaj arra megy hogy legyel minimum 4 evvel nagyobb,legyen penz,es minimum egy 316 os bmw nem szamit ha dagadt retkes kocsog vagy es csuf csak bmw legyen es ott a csaj itt auto nelkul nehezen kapsz csajt ha van csaj aki nem igenyel autot annak ugyis van mar pasija
2011. máj. 16. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!