Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek? (bővebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek? (bővebb lent)

Figyelt kérdés

Párommal már többször szóba került (én vagyok a férfi), hogy jó lenne valamilyen szexuális játékszer, mondjuk vibrátor... Mindkettőnket izgatna a dolog, csak a vásárlásig nem jutottunk még el...

Szerintetek milyen ötlet, ha titokban vennék egyet, aztán az egyik romantikus estén bekötném a szemét, majd meglepve őt azzal kezdeném el izgatni..?

Ti hogyan reagálnátok?

Köszi a válaszokat!

2011. máj. 15. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Meglepődnék, de nem rossz értelemben, elvégre ebben az esetben,ha már megbeszéltétek, így nem lenne zsákbamacska. Viszont szólj, ha mész megvenni, sosem láttam még pasit vibrátort venni :D
2011. máj. 15. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Élvezném. Ha már szóba került, biztos ő is örömmel fogadná.
2011. máj. 15. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék neki;) Csak jófélét vegyél. És ha nem akarod megmutatni magad a boltban,interneten is tudsz rendelni.
2011. máj. 15. 15:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat...

Ezen eddig nem gondolkodtam, úgy voltam vele, bemegyek, veszek egyet, aki ott bent van úgysincs vele baja. De így, hogy mondjátok lehet, hogy picit fura pasinak ilyet venni..? Van erre valami ""szabály"", hogy amelyik pasi ilyet vesz az homár, talán?:)

2011. máj. 15. 15:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Írod, hogy "jófélét" vegyek.. Az mit takar? Milyen, mekkora a jó? Mik a tapasztalatok?
2011. máj. 15. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy van,csak ugye,aki kapcsolatban él, az általában nem használ ilyesmit, akinek pedig nincs kapcsolata és ilyesmit használ, az pedig általában lány. De nem igazán érdekli őket kinek és mit adnak el és amúgy is sötét szatyorba pakolnak. Egyszer láttam, ahogy egy pasas kijött onnan, nem tagadom rohadt kíváncsi voltam mit vehetett, de a táska nem látszott át.

Mondjuk szép is lenne, ha kivillanna belőle egy műf*sz és úgy menne be a pékségbe :DDDD

2011. máj. 15. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!