Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogy képesek elvárni életerős, fiatal férfiaktól, hogy akár évekig szex nélkül éljenek?
Wááá miféle marhaság ez már megint??? Te komolyan jól tudnád érezni magad egy olyan mellett, aki a pénzed szereti?
Nem mondom, dolgozz, de magadért, ne másért. Ha szereted a luxust, szeretnél jobb anyagi körülményeket, tedd meg, de tényleg ne másért, csak ha neked szükséged van rá. A normális nő nem várja el, hogy mindennel elhalmozd.
Olyan pedig,hogy jelentéktelen személyiség nem létezik.
Olyan pedig,hogy jelentéktelen személyiség nem létezik.
Szerintem meg igen. Az IQ-m és a műveltségem jócskán meghaladja az átlagot, a külsőm is normális, mégis keresztülnéznek rajtam férfiként. Szóval valami prücök mégiscsak kell, hogy legyen velem!
Köszi a türelmedet!
Nem lehet, hogy ronda vagy oly annyira hogy a saját nejed/barátnőd-nek sincs gusztusa megérinteni?
Ezt nem genyóságból kérdezem, mielőtt elkezdenél lefelé pontozni,de mindennek meg van a maga oka. Van aki azért nem szexel, mert megfogadta, hogy szűz marad. Valaki meg azért mert bottal nem piszkálná meg senki (ahogy írtad max a kurv*k, nekik úgy is mindegy csak pénz legyen)
22L
Most olvasom, hogy állítólag jól szituált és értelmiségi vagy...de ezek szerint akkor is van valami stikked,amire te még nem jöttél rá, viszont mindenki más,aki már látott tudja.
Esetleg kicsi a bré? Az ilyen tapasztalatok hamar szárnyra kellnek...
22L
Nem vagyok ronda, ezt biztosan tudom. Ha így lenne, akkor már az első pillanattól kezdve látnám az undort az arcukon.
De nem erről van szó. A kezdetben meglévő érdeklődés lassan közönybe fordul át és lassan azt veszem észre, hogy már nem is kíváncsiak a társaságomra. Úgy látszik, nem vagyunk egy hullámhosszon, ahogy mondani szokás.
A másik felvetett lehetőség kilőve. Akivel lefeküdtem, az nem ismeri a többi lányt és fordítva. Egyébként megfelelő a mérete és jól is működik. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!