Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogy képesek elvárni életerős, fiatal férfiaktól, hogy akár évekig szex nélkül éljenek?
Anyám, nem mindegy???? Hulla mindegy. Unom már ezeket a feminista marhaságokat! És ha leribiz egy hapsi egy nőt? Kit érdekel? De komolyan. A nők meg azt mondják az ilyen hapsikra, h mekkora egy szemét állat, aki csak kihasználja a nőket jajj, jajj...stb. Na, akkor ők nincsenek leszólva? DE, le vannak. Max a haverjai nem szólják le, de a lányok sem szokták leribizni a barátnőjüket, szóval miről is beszélünk? Méghogy nem szólják meg az ilyen ffiakat, órák óta mást sem csinálnak ebben a topicban a nők,és ez csak EGY topic a több ezerből. Komolyan lefutok az agyamról, de mindegy.
Én még mindig amondó vok, h mindenki azt csinál amit akar, aztán talál vkit, aki illik hozzá :)
Az a legjobb az egészben, hogy már szó nincs az eredeti témáról, hanem megint a női-férfi szexualitás megítélése került elő. Pedig semmit nem írtam róla.
Egyébként sok lány olyan, mint egy jéghegy. amit lát belőle egy srác, az a teljes valójának a 10%-a. A lányok java része elég ravasz ahhoz, hogy eltitkolja, amit nemkívánatosnak tart mások előtt. Vannak pl., akik elutaznak máshová szexelni. Otthon nem is tud róla senki. ez csak egy példa volt...
A kérdezőnek is vannak érzései és ha már huszadjára kapja meg, hogy "néztél te már tükörbe?" és a többi hasonló dolgot, akkor bizony eszébe jutnak ilyen ötletek is.
Ha már a nők szemében így is, meg úgy is egy trágya ember vagyok, akkor nem mindegy, ha legalább a testi örömöket megkapom?
Én végig a témánál maradtam, de harmadszor is megismétlem, néhány plusz dolgot is beletéve:
19, lassan 20 éves lány vagyok.
Szűz.
Sosem volt dolgom férfival. Sosem volt szex, se petting, se semmi.
Nem azt mondom, hogy nem hiányzik: DE sokkal jobban hiányzik az egész kapcsolat érzelmi része, és az egész érzelmi rész részemről csak úgy tudna kiteljesedni, ha a másik fél egyet értene velem abban a kérdésben, hogy csak azzal fekszünk le, akivel szerelmesek vagyunk egymásba. Ez elvi és erkölcsi kérdés is. Én az ilyen emberekben sokkal inkább meg tudnék bízni hosszabb távú kapcsolat esetén is (még ha tudom, hogy nincs soha semmire garancia). Én ugyanezt tudom nyújtani.
Ergó ha egy férfi nem így érez, akkor nincs dolgunk egymással.
Ennyi.
Lassunyuszi: nem, egyáltalán nem oké. Senkit nem kéne leszólni a szexuális szokásai miatt. Mindenkinek joga van a saját testéhez, a szexualitás kiééléshez akár férfi akár nő. Milyen alapon gondolod te, hogy kívülről bárkinek joga van ítélkezni a fölött, hogy te mit csinálsz a testeddel? Ez a leg alapvetőbb emberi jog.
Nagyon pengeélen van ez a ki a qurva kérdéskör. Ha kettővel csinálom erkölcsös ha néggyel akkor már nem? És ha még sminkelek is? És ha miniszoknya?
Egyébként megsúgom neked, hogy én mint feminista (bár én jobban szeretem a genderkritikus vagy az equalista kifejezést, mert ebben az egész téma benne van) elsőként megyek neki annak is, aki a pasikat leszólja. Ez így korrekt.
Na ez így korrekt. Egyet értek abban, h ne szóljuk le egymást, mint ahogy azt már többször hangoztattam: mindenki azt csinál amit akar. Én csak azt mondom, h a nők nem szorulnak védelemre, ha az ellenkező neműek szidalmazásról van szó. Így végül is egy hajóban evezünk, úgy ahogy :D Mindenesetre azért engem nem zavar bárki bármit mond bárkiről :)
Kedves szűz lány: rád pedig az a passzus vonatkozik, h mindenki találja meg azt amit szeretne. Így te is!
"elsőként megyek neki annak is, aki a pasikat leszólja. Ez így korrekt."
Vettem észre! Meg sem tudnám számolni, hány lűánynak voltam már a lelki szemetesládája, hánynak segítettem, mikor bajban volt és a többi, és a többi.
Igazi párként nem igazán jöttem számításba. Erre beírok egy ilyet, mire nekemjönnek, mint valami dúvad. Igazság szerint azért is gondolkodom már ezen, mert már nincs túl sok vesztenivalóm.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!