Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők hogy képesek elvárni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogy képesek elvárni életerős, fiatal férfiaktól, hogy akár évekig szex nélkül éljenek?

Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy férfiként sokszor elég nehéz hozzájutni a világ talán legjobb érzéséhez. Vannak, akiknek akár évekig sem sikerül. Aki átélte már, az tudja, milyen érzés.Nagyon rossz. Amikor szóba kerül, hogy valamelyik srác egy kis külső segítséggel segítene magán (azaz ősi szakma gyakorlója), akkor kitör a balhé. Mindenféle trágya embernek elhordják a srácot, pedig ő nem is érdemli meg. De ha tegyük fel, nekik, a kritizáló nőszemélyeknek kellene vállalniuk egy ilyen szünetet, akkor szerintem sokan meg is zakkannának közülük. Erről mintha megfeledkeznének. A férfiak akkor inkább legyenek depressziósak, mert nekik nincs "joguk" a szexhez, csak a nőknek? Elég igazságtalannak tartom ezt a hozzáállást.
2011. máj. 12. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, összejönnél olyan lánnyal akinek már 15-20 partnere volt előtted, és ezeknek mondjuk csak töredéke volt kapcsolat, a többi egyéjszaka?

Nagyon sok pasi már akkor "értéktelennek" tart egy nőt, ha annak 3! embernél több volt meg. És itt még nem volt szó egyéjszakásokról.

A nőket is ugyanezek a stigmák várják ha párkapcsolaton kívül keresi nemi örömöket, csak ők nem pénzzel hanem a "jó hírükkel" fizetnek érte.

Egyébként nem feltétlenül könnyebb nőként szexpartnert találni, mert nem mindenkinek vannak meg ehhez az adottságai.

Magával a prostitúcióval nincs baj, csak a keretekkel amik között történik. Amennyiben ez is legális, képzettséget igénylő szakma lenne, papírokal, számlával, érdekvédő szervezetekkel, kötelező egészségügyi tesztekkel akkor nem lenne vele baj.

2011. máj. 12. 22:47
 22/79 anonim ***** válasza:
82%

Én nem várom el tőlük, hogy szex nélkül éljenek. És kvázzon, ha van hozzá gusztusa, de ne várja el, hogy ezért cserébe megtapsoljam. Engem se fog senki hátba veregetni, ha összefekszem valami kétes eredetű taggal, csak azért, mert ki vagyok éhezve.

Mellesleg én is elég nagy étvággyal bíró lány vagyok, és volt már, hogy hosszú ideig szingli voltam, és nem vetettem meg az egyéjszakás kapcsolatokat sem, de annyi tartás van bennem, hogy NEM AKÁRKIVEL. Pedig nem vagyok az a húdeszép csinibaba, hogy csakúgy válogassak, de azért mégis.

Mindazonáltal, ha attól félsz, hogy elítélnek a kvák miatt, ne mondd el senkinek...

20L

2011. máj. 12. 22:48
 23/79 anonim ***** válasza:
100%
Nem állított be a világ legrosszabb emberének, csupán a szádba rágta a lényeget. Te feltettél egy kérdést, és ő reagált rá, tökéletesen érthetően :). A te reakciódból viszont az látszik, hogy egy értelmes vitára sem vagy alkalmas...tudod érvek vs ellenérvek... No comment
2011. máj. 12. 22:50
 24/79 A kérdező kommentje:

A reakciómból?

Ha úgy beszél rólam valaki, mint egy utolsó sz@rról, akkor mégis hogyan kellene reagálnom?

2011. máj. 12. 22:52
 25/79 anonim ***** válasza:

22:48: Szóval szerinted a leendő barátnőnek nem fontos tudni az előéletéről? És ha bekapott valami betegséget, és átadja a párjának, aki jóhiszemű, és azt hiszi egy őszinte emberrrel van együtt? Hmmm korrekt dolog.

Nem attól vagy trágya ember, hogy fizetsz a szexért, hanem ha nem tudsz őszinte lenni a pároddal. Joga van tudni a kockázatról amit vállal.

2011. máj. 12. 22:53
 26/79 A kérdező kommentje:
Még csak tervezem, nem történt még meg.
2011. máj. 12. 22:59
 27/79 anonim ***** válasza:
100%
Ó ha ennyire lenne ötösöm a lottón akkor én milliárdos lennék:D Annyira tudtam, hogy lesznek akiket ennyire boszantja ez a kérdés:) Pedig igaz!!:D Nagyon sokan eltértek a kérdéstől és megmagyarázásba kezdtek! Hol ott a kérdés más. A nők jobban örülnek olyan férfinak aki nem Casanova és mikor az nők egyéjszakás kalandjaikról van szó akkor is a férfiakat veszik elő "fiérfiaknak miért lehet?" Nekem egyetlen egy éjszakás kalandom se volt!:) Keresen mindenki olyat magának amilyen ő maga. Aki szét nyitotta a lábait a félvárosnak az keresen olyat aki félvárost megjárta. Ne mindig másokat vegyünk elő, mert ez már annyira szánalmas:S
2011. máj. 12. 23:03
 28/79 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az a kérdés valóban érdekes, hogy az a pasi aki k*rvázni jár, vajon milyen fejet vágna, ha a komoly párkapcsolatra szánt barátnője közölné, hogy volt úgy 10 egyéjszakása pár kétes alakkal, esetleg hogy fizetett a szexért pár férfinak, mert épp nem volt pasija?! Gondolom kitörő örömmel fogadná a lány előéletét. Legalábbis remélem. Ha neki szabad, akkor természetes, hogy a másiknak is.

De valójában ha pasiról van szó, akkor a haverjai szerint király csávó. Menjél öregem, nyomjad, adjál neki! De ha a nőnek vannak kalandjai, akkor r*banc, és bottal nem nyúlnának hozzá. Mindezt azután, hogy egy hivatásosnak bezzeg még fizettek is.

És még megkérdezik, hogy mi ezzel a baj.

2011. máj. 12. 23:06
 29/79 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsóval. Mindenki keressen olyat, aki megfelel neki. Kérdező: Ha elmész egy diszkóba találsz ingyen k_vákat is :D Csak egy ötlet.
2011. máj. 12. 23:08
 30/79 anonim ***** válasza:
Mármint az utolsó előttivel, közbe írtak még :D
2011. máj. 12. 23:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!