Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők hogy képesek elvárni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogy képesek elvárni életerős, fiatal férfiaktól, hogy akár évekig szex nélkül éljenek?

Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy férfiként sokszor elég nehéz hozzájutni a világ talán legjobb érzéséhez. Vannak, akiknek akár évekig sem sikerül. Aki átélte már, az tudja, milyen érzés.Nagyon rossz. Amikor szóba kerül, hogy valamelyik srác egy kis külső segítséggel segítene magán (azaz ősi szakma gyakorlója), akkor kitör a balhé. Mindenféle trágya embernek elhordják a srácot, pedig ő nem is érdemli meg. De ha tegyük fel, nekik, a kritizáló nőszemélyeknek kellene vállalniuk egy ilyen szünetet, akkor szerintem sokan meg is zakkannának közülük. Erről mintha megfeledkeznének. A férfiak akkor inkább legyenek depressziósak, mert nekik nincs "joguk" a szexhez, csak a nőknek? Elég igazságtalannak tartom ezt a hozzáállást.
2011. máj. 12. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 A kérdező kommentje:
23.06, na mutasd meg, hol neveztem én ribancnak egyetlen nőt is! Na gyerünk már! Vagy esetleg nem találod, mert nincs is ilyen rész?
2011. máj. 12. 23:10
 32/79 A kérdező kommentje:
Egyébként sok olyan lány van, aki már akár több tucat férfival feküdt le, csak éppen erről nem számol be a párjának.
2011. máj. 12. 23:11
 33/79 anonim ***** válasza:

23:10

Honnan tudjam, hogy mikor és hol? Nem vagyok melletted az életed minden percében. Amúgy sem azt írtam, hogy te. Úgy általában ez a jellemző. Ezen az oldalon is pl.

2011. máj. 12. 23:13
 34/79 anonim ***** válasza:
0%
Jajj lányok komolyan, már én is a fiúkkal értek egyet. Ez hatalmas sztereotípia. Én őpl egy fiút nem tudok mondani akit zavarna h a párja hány sráccal volt előtte... Azért mert ezt dolgozzák fel a filmek meg minden?! Ugyan, a legtöbb srác lesz@rja, csak a lányok hangoztatják h nekik is szabadjon félre kacsintgatni, amelyik ffit meg tényleg zavarja, menjen azt keressen olyat, aki megfelel. Amúgymeg a 21. században élünk 20 év fölött(akár alatt is) El lehet menni a nemibeteg gondozóba megvizsgáltatni egymást, mielőtt előkerül a gumi nélküli szex. Azt mindenki boldog. Hagyjuk már szegény hapsikat, mert itt aztán most tényleg nem szólt meg senki egy lányt se aki azt csinálja, ami jól esik neki!!
2011. máj. 12. 23:17
 35/79 A kérdező kommentje:
Rám nem. Nem a magamfajták szólják le a lányokat az alkalmi szex után, hanem azok, akiknek könnyedén megy az egész.
2011. máj. 12. 23:19
 36/79 A kérdező kommentje:
Lasssunyuszi! Előléptetlek Ugrifülessé! Istennő vagy! :)
2011. máj. 12. 23:20
 37/79 anonim ***** válasza:
Köszi, mindig erre vágytam :D
2011. máj. 12. 23:22
 38/79 anonim ***** válasza:
23:17: Akkor légyszíves meséld már el nekem, hogy a r!banc szitokszónak miért nincs férfi megfelekője? A hímr!ngyó jelzőt jóval kevesebbszer hallani, mint a qurvát. Traditcionálisan a nőket sokkal nagyobb megszégyenítés éri ha kihívóan öltöznek vagy sok partnerük van.
2011. máj. 12. 23:23
 39/79 anonim ***** válasza:
Csak egyetlen baj van azzal a dologgal amikor kibukik egy ilyen vita. Van az a férfi aki a rendes lányokat keresi és egy olyanba botlik aki nem felel meg. Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy miért érzi jogosnak. Erre a nő megsértődik, hogy igen is megteheti. A férfi pedig csak az ideálját kereste. Az a nő védekezik és jogosnak tartja tetteit, de van olyan nő aki nem tartja jogosnak, mert ő nem olyan. Csak annak boszantja az orrát ez a kérdés aki nem felel meg és védekezik.
2011. máj. 12. 23:23
 40/79 anonim ***** válasza:
100%

"Én őpl egy fiút nem tudok mondani akit zavarna h a párja hány sráccal volt előtte..."

Naponta többször olvasom itt fiúktól ezt. Csak hogy közeli példát mondjak.

2011. máj. 12. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!