Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Döntenem kellene, de nem tudok?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit közelebbről kevésbé ismerem, de tetszik nagyon. Igaz, néha bunkó, néha jófej. Vicces, van mellette és ellene is érv. Nem vagyok én az a csini lány, de valamiért próbál befűzni kb 2 hónapja, hogy 'kufircoljunk' az Ő szavival. És megígérte, hogy Ő rendes lenne stb... Ma estig kaptam időt gondolkodni. Mindketten 16 évesek vagyunk, én nem vagyok szűz. Ő is azt mondja, hogy nem az... De szájhős, fecsegős típus. Szerintetek igent mondjak vagy nemet? Vagy hogy tudnám eldönten? Légyszi ne szóljatok ki.2011. máj. 10. 10:37
21/29 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem mondaná el senkinek. ... Bár ez nem túl hihető.
2011. máj. 10. 12:49
22/29 anonim válasza:
Szia!Az a baj,hogy ilyen előfordul 20-on felül is és rendes kufircolással.Szóval jól gondold meg most mit csinálsz....Mert 16 évesen azért komolyabban éli meg az ember az ilyesmit...
23/29 A kérdező kommentje:
Önbizalmam: ha lehetne minuszokba kifejezni, nekem úgy lenne, az önbecsüléssel egyetemben. Kissé szeretethiányos vagyok állítólag, pofára estem már párszor. Nem sokat dobna rajta. :/
2011. máj. 10. 12:56
24/29 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Én azt mondom neked,hogy akár 16 akár 20-22 az ember,minden tapasztalat még tanulópénz.
Gondolj bele a szüleink,nagyszüleink idejében mindenki megmaradt egyetlen ember mellett.Szerencsére mi még válogathatunk és szerezhetünk kellő tapasztalatot,hogy dönthessünk:-)
Én mindezek után is azt mondom,hogy inkább próbálj meg vele jóban lenni,és várd meg,míg a srác nagyon bizonyít eked.Mert valami vonzódás biztos van köztetek,meg kutya-macska -szerűség....Az nem baj,ha kéreted magad,és vársz.Pár hetet,hónapot.Úgyis jön a nyár.Egy szexuális együttlét úgy jó,ha előtte találkozgattok sűrűn,vannak közös programok,meg romantika...Szóval várd ki h bizonyítson.Ha nem akar bizonyítani neked,akkor viszont hagyni kell...24N
25/29 A kérdező kommentje:
Hát jó. És köszi.
2011. máj. 10. 13:38
26/29 Norb66 válasza:
Hallgass az eszedre és ne menj bele! Szűz még, nem lenne veled rendes, elmondaná mindenkinek stb. Ne higgy neki, mindenki ismeri az ilyet. Nem veszítesz vele semmit ha nem áll majd veled szóba amúgy sem.
27/29 A kérdező kommentje:
Értem. Hát jó. Maradok a nemnél. Mindenki ezt mondja, én is.lehet benne vmi
2011. máj. 10. 16:11
28/29 anonim válasza:
Csak azt nem értem h miért ide kell ezt irni?? Barátnőid nincsenek akikkel ezt megdumálhatod? Biztos megértenék. De szerintem ne menj bele!
29/29 A kérdező kommentje:
Nem jövök ki a korombeliekkel, és nemet mondtam
2011. máj. 10. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!