Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Döntenem kellene, de nem tudok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Döntenem kellene, de nem tudok?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit közelebbről kevésbé ismerem, de tetszik nagyon. Igaz, néha bunkó, néha jófej. Vicces, van mellette és ellene is érv. Nem vagyok én az a csini lány, de valamiért próbál befűzni kb 2 hónapja, hogy 'kufircoljunk' az Ő szavival. És megígérte, hogy Ő rendes lenne stb... Ma estig kaptam időt gondolkodni. Mindketten 16 évesek vagyunk, én nem vagyok szűz. Ő is azt mondja, hogy nem az... De szájhős, fecsegős típus. Szerintetek igent mondjak vagy nemet? Vagy hogy tudnám eldönten? Légyszi ne szóljatok ki.
2011. máj. 10. 10:37
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Már bocsi, de nem ismersz. Ez nem így van. Trend vagy nem trend, nem érdekel. De mit magyarázkodjak?! Nem érdekel a negatív vélemény, és ettől még nem úgy van, hogy megteszem, mert megkéreztem.
2011. máj. 10. 11:19
 12/29 szamóca. ***** válasza:

ahjmár. mi olyan bonyolult ezen? akarsz szexelni vagy nem?

ennyi. nyilávn itt mindenki azt fogja mondani hogy jhuj fujj erklcstelen rib*nc, de ha te úgy akarod akkor csináld úgy.

2011. máj. 10. 11:23
 13/29 A kérdező kommentje:
Amúgy meg, eddig is nemet mondtam... Csak más véleménye is érdekelt. Mert egyedül nem tudok dönteni. A normális válaszok csak erősítik amit az eszem diktál. És általában arra hallgatok
2011. máj. 10. 11:25
 14/29 anonim ***** válasza:
Ne csinalj butasagot, az ien sracoknak csak a szajuk nagy, ne dolj be neki. van rajta kivul meg millio masik.
2011. máj. 10. 11:40
 15/29 anonim ***** válasza:
Mi az hogy egyedül nem tudsz dönteni? A te életed, a te renoméd. Ha valóban az eszedre hallgatnál, akkor nem lennének kétségeid. De nyilván nem arra hallgatsz. Csinálj amit akarsz, a végén úgyis szexelni fogsz ezzel a sráccal, mert aki ilyen témában nem tud határozottan dönteni, az kis győzködésre beadja a derekát. Nincs ezzel baj, mondom, a trend úgyis az, hogy tizenkét-tizenhat évesen a fiúk-lányok még az élő fával is dugnak.
2011. máj. 10. 11:49
 16/29 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat. :) szóval marad a nem:)
2011. máj. 10. 11:51
 17/29 anonim ***** válasza:
Már neked mit számít?XD Mindegy, ha igent mondasz és akkor neki is jó lesz.
2011. máj. 10. 12:24
 18/29 A kérdező kommentje:
Micsoda mit számít?
2011. máj. 10. 12:28
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem vesztel vele semmit, csak csináld. Lehet nem fogod megbánni.
2011. máj. 10. 12:31
 20/29 anonim ***** válasza:

De így meg ha nemet mondok, nem beszél majd velem szerintem.

na épp ezér ne meny bele

de ha te úgy érzed hogy akarsz valamit tőle akkor igen de akkor ha olyan típus akkor lesz következmény is hogy minden ki tudni fogja mindenki. 16/F

2011. máj. 10. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!