Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan küzdjem le a félelmem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdjem le a félelmem?

Figyelt kérdés

A Párommal szeretnénk kipróbálni az anális szexet. Őt nagyon izgatja ez a fajta szeretkezés, viszont én tartok ettől. Nem azért, mert nem szeretném, hanem mert félek az esetleges ízektől, szagoktól.

Vettem egy intim mosakodót, amit erre a célra fejlesztettek ki. Előtte mindig elmegyek wc-re, és használom ezt a "beöntéses" technikát. Fürdés, és "tisztítás" után mindig megujjazom magam, hogy nem-e maradt ott véletlenül "valami". De már akkor is olyan érzésem van, mintha megint wc-re kéne mennem.

Nem tudom, hogy hogyan tereljem el az agyam erről a gondolatról, és hogyan állítsam át, hogy élvezni tudjam, vagy legalább próbáljam amikor pl. ujjaz. Egyedül az ujjazásig jutottunk el, de nem szeretkeztünk így. Pont ez miatt, mert kellemetlen érzést érzek. Nem tudom, hogy más is érez-e ilyet, vagy csak én!?

Mit lehet tenni ez ellen?

És még annyi, hogy ha nem érzem a fürdés után az ujammal, hogy lenne bent valami, attól, hogy a férfiasságával bent ki-be mozog, nem jöhet mégis ki valami? Elsűllyednék a szégyentől. Jah, és a Párom kérdezte, hogy "minden anális szeretkezés előtt majd kitisztítom magam? Mi van, ha csak úgy ránk jönne és szeretnénk." Ebben az esetben hogyan győzödjek meg arról, hogy biztosa nincs-e valami odabent!?

Nem tudom, hogy akkor mit szólna, gondolna.

Köszönöm a segítségeteket előre is.

2011. máj. 9. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:

hát én elég sokat análoztam egy időben, de már abbahagytam, csak ritkán éri meg szerintem...

én sosem csináltam beöntést, nem ér meg annyi macerát.

az amit érzel, szerintem pszichikai, nem fizikai érzés.

az anál akkor nem fog fájni, ha fejben akarod, mivel a záróizmaid csak így lazulhatnak el.

(van külső és belső záróizom. a külsőn ujjazásnál is könnyen át jutsz, de a belsőt csak akkor fog sikerülni, ha nem félsz, és akarod, ellazulsz. érdemes előtte kicsit innod...:) - ne szénsavasat...

Ha nincs beöntés, akkor bizony a srác könnyen kakis lehet, még a lepedő is. na nem nagyon, csak picit.:) guszta mi?

+ utána ugye ha beléd élvez, na akkor fogod úgy érezni, hogy kipottyan belőled valami, mész a WC-re, néha véres sperma jön ki a sérült végbélfal miatt (hiába volt óvatos a srác)

+ én olyankor nem merek kaksizni 1-2 napig, mert olyan érzés, mintha az egész végbelem ki akarna jönni.

amúgy alig szorosabb, mint a hüvely, a mostani barátom nem is akarja, több baj van vele, mint öröm.

na persze nagyon jó tud lenni, pláne, ha közben a csiklódat is izgatja, de még egyet tudnod kell róla:

ha van gumi, ha nincs, popsiból a nagy hévben könnyen átcsúszik a srác hüvelybe. elég egy másodperc, a kaki miatt máris elkaptad a Kólit és mehetsz a nőgyógyászhoz. jó esetben 1 héttel megúszod a kezelést, de sokszor olyan gyógyszer írnak fel a dokik, ami más bajt idéz elő, mivel felborítja a hüvelyflórád...

1 hétig akkor max. orál van a pasidnak - neki is krémes kezelés.

na? megéri?

én annyiszor kaptam már el, hogy megszámolni sem tudom.

és amikor megérzem, hogy átcsúszott, hát megőrülök az idegtől, hogy bassssszus már megint.

2011. máj. 9. 21:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Kedves Hozzászóló!

Nagyon szépen köszönöm, hogy így kifejtetted a véleményed. Elgondolkodtató, az biztos.

2011. máj. 10. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!