Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egyszerre 3 pasival, ez normális?
Figyelt kérdés
Kicsit bevoltam csicsentve és hát igen bevállaltam. Végül is nincs rossz érzésem ezzel kapcsolatban,de azért nem kéne gondolom ezt ismerősökkel megosztanom. Nem tudom, hogy reagálnának.2011. máj. 9. 15:26
31/46 A kérdező kommentje:
nyilván védekeztünk szerintem ez teljesen alap dolog.
2011. máj. 9. 17:05
32/46 anonim válasza:
Azt írod, nem kellene ismerősökkel megosztani. Számolj vele nyugodtan, hogy a pasik nem fogják eltitkolni a dolgot,ki fog derülni, az 1000%:)))))))
34/46 napietus válasza:
mind1, hogy kinek mondod el, már az egész város tudja, mekkora ordasnagy r*banc vagy. szerinted azóta hány beszélgetés kezdődött úgy, hogy "képzeld, hárman elkaptuk azt a kis k...-t, ez volt meg az volt.." szóval legközelebb legalább kérj érte pénzt, így is az vagy, úgy is az vagy, legalább hasznod legyen belőle...akkor legalább profi leszel, nem szánalmas ingyenk*rva.
35/46 anonim válasza:
mennyi idióta fa*zfej gyökér pasi van itt a válaszolók között.Miért a pasinak azt lehet hogy egyszerre 3 nővel??lehet akkor nőnek ezt miért ne lehetne.mekkora szerencsétlenek vagytok meg himringyók!!(tisztelet a kivételnek aki tudja azt hogy a nőknek is ugyanolyan joguk van)
36/46 anonim válasza:
ettől miért lenne rossz ember? ez magánügy emberek.Mekkora idióták vagytok!!!Ezzel nem tesz senkinek se rosszat.A pasik inkább meg se szóllaljanak....mert még rosszabbak és könnyűvérűek
37/46 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi elítélnivaló. De szerintem ne nagyon hangoztasd, mert sokan még semmiségekért is ítékeznek.
38/46 anonim válasza:
napietus.blog.hu
érdekes az a meglátás.Épp ez az hogy annyira könnyűvérűek a pasik hogy egyszerre 3-at is megkapott :) ennyi
39/46 anonim válasza:
Ugyan ez honnan jön, hogy a pasiknak ilyet szabad? Ki az isten f a s za mondta ezt nektek? Ráadásul a bűnök alól másra való mutogatással nem lehet kibújni... Csak itt a válaszolók nagy része nem lát tovább a sarki diszkónál, és a rózsaszín fátylon körülötte...
40/46 anonim válasza:
szerintem lo*tyó vagy! de ha neked alap, akkor minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!