Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem egyszerre 3 pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egyszerre 3 pasival, ez normális?

Figyelt kérdés
Kicsit bevoltam csicsentve és hát igen bevállaltam. Végül is nincs rossz érzésem ezzel kapcsolatban,de azért nem kéne gondolom ezt ismerősökkel megosztanom. Nem tudom, hogy reagálnának.
2011. máj. 9. 15:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
87%

Tartsd magadban.

-Jobban jársz.

-Senkinek semmi köze hozzá.

2011. máj. 9. 16:08
 22/46 anonim ***** válasza:
56%
Te egy tipikus példa vagy arra, ki a társadalom szemete. Az ilyeneket el kéne adni fekete-afrikába, ahol koszos,büdös négereknek széttehetnéd a lábad pénzért és a kapott pénz pedig Magyarországnak járna, mint exporttevékenységből származó profit. Persze te csak kenyéren és vizen élhetnél. De mindenki jól járna, az ország is, és a te álmaidmis valóra válhatnak.
2011. máj. 9. 16:09
 23/46 anonim ***** válasza:
46%
Én sem mondanám el a helyedben senkinek... nem éppen dicsekvés tárgya ez a dolog. Legalább védekeztetek? Vagy most van három lehetséges apajelölt? Esetleg nemi betegségek? Szánalmas az egész szerintem, ennyire kiégett vagy?
2011. máj. 9. 16:19
 24/46 anonim ***** válasza:
62%
Jézusom, ti mind ennyire maradiak és irigyek vagytok? Most ettől miért lenne rossz ember? Eszküszöm ti betegek vagytok. Nem kell dicsekedni vele, de akkor sem pénzért csinálta. Ha egy pasi rakta volna fel a kérdést, h 3 csajjak lefeküdt, mindenki Istenítené, h milyen istencsászár volt. Egy csajnak nincs joga szórakozni vagy kipróbálni új dolgokat? Ezzel mit ártott nektek de most őszintén? szánalmasok vagytok mind -.-"
2011. máj. 9. 16:27
 25/46 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező, ne mondd el senkinek az i9smerőseid közül! Ez maradjon a te titkod, itt a GYK-n valószínűleg úgysem ismer senki. Maradjon neked egy szép emlék, amit, ha esetleg 50 év múlva másabb lesz a megítélése, már nyugodtan elmesélhetsz majd az unokáidnak! :)
2011. máj. 9. 16:35
 26/46 anonim ***** válasza:
48%
Amennyiben ez igaz, szerintem akkor is csak rád tartozik, érdekes én sem szoktam szaladni, hogy elmeséljem a barátnőmnek, hogy épp szexeltünk a párommal. Ezek nem olyan dolgok, amikkel dicsekedni kell, és ha azt akarsz, nah az aztán már tényleg gáz. Mondjuk én nem látok sok különbséget a k*rva és mondjuk egy ilyen lány között, az hogy kért-e pénzt vagy nem már tényleg részletkérdés. Fordított helyzetben, ha egy pasi tenné ugyanezt 3 nővel éppúgy szánalmasnak tartanám és elkerülném nagy ívbe.
2011. máj. 9. 16:36
 27/46 anonim ***** válasza:
58%

"Kicsit bevoltam csicsentve és hát igen bevállaltam"

Ja persze, a ribancságot mindig könnyebb a piára fogni.

2011. máj. 9. 16:40
 28/46 A kérdező kommentje:
Mindig is kiakartam próbálni. Az alkohol csak segített leküzdeni a gátlásaimat.Amúgy meg ismertem mind a 3 srácot nem vadidegenekkel történt.
2011. máj. 9. 16:56
 29/46 anonim ***** válasza:
73%
Arra válaszolj, hogy megfelelően védekeztél-e?!
2011. máj. 9. 16:57
 30/46 anonim ***** válasza:

Jó kis buli lehetett :)

Ha olyan barátnőknek akarod elmondani, akikből kinézed, hogy bevállalnának egy hasonló helyzetet (és nem fogják másnapra szétkürtölni), nekik szerintem nyugodtan elmondhatod. Másoknak inkább ne, a saját érdekedben.

2011. máj. 9. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!