Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem egyszerre 3 pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egyszerre 3 pasival, ez normális?

Figyelt kérdés
Kicsit bevoltam csicsentve és hát igen bevállaltam. Végül is nincs rossz érzésem ezzel kapcsolatban,de azért nem kéne gondolom ezt ismerősökkel megosztanom. Nem tudom, hogy reagálnának.
2011. máj. 9. 15:26
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
Miért, annyira jó volt, vagy annyira rossz? :)))
2011. máj. 9. 15:36
 12/46 A kérdező kommentje:
eléggé szokatlan,fura,de mégis írtó jó:P
2011. máj. 9. 15:38
 13/46 anonim ***** válasza:
47%
Na várj, és hogy kell ezt elképzelni? :) Egymás után? Vagy hogy?
2011. máj. 9. 15:39
 14/46 anonim válasza:
57%
Az én véleményem nem fedi teljesen a mai általánosan elfogadott ideát miszerint ez fiatalon természetes, önkifejezés illetve kísérletezés. A véleményem szerintem egyszerűen egy büdös ribanc vagy. De ne csüggedj, a mai világban ezzel nagyon magasra lehet jutni. Csak így tovább!
2011. máj. 9. 15:41
 15/46 anonim ***** válasza:
54%
Fake.
2011. máj. 9. 15:43
 16/46 A kérdező kommentje:
Háát:)Az úgy volt, hogy minden a 3an egyszerre csókolgattak, puszilgatták a testement mindenhol(mondanom se kell ,hogy ez mennyire jó volt ,hogy 3 pasi imád)aztán az egyik kutyapózba esett nekem a másikat meg szájjal elégítettm ki közbe a hamaradik meg csak figyelt és játszadozott magával aztán végül ő is elkapott:P
2011. máj. 9. 15:44
 17/46 anonim ***** válasza:
63%
melyik városban történt?:D
2011. máj. 9. 15:47
 18/46 anonim ***** válasza:
80%
Tényleg nem kéne megosztanod...lehetőleg a legmegbízhatóbb ismerősöddel se, max majd pár 10-20 év múlva:P...de am ha jóvolt akk szép emlék, meg extrém is, úgyhogy sztem ne bánd meg, csak tartsd maadban.
2011. máj. 9. 15:55
 19/46 anonim ***** válasza:

"Háát:)Az úgy volt, hogy minden a 3an egyszerre csókolgattak, puszilgatták a testement mindenhol(mondanom se kell ,hogy ez mennyire jó volt ,hogy 3 pasi imád)aztán az egyik kutyapózba esett nekem a másikat meg szájjal elégítettm ki közbe a hamaradik meg csak figyelt és játszadozott magával aztán végül ő is elkapott:P"

Értem. No, erre írtam, hogy innen tudnám, hogy mi két külön világ vagyunk. Én nem tudnék egy nővel akár csak egy másik férfi társaságában is ilyesmit csinálni.

2011. máj. 9. 15:59
 20/46 anonim ***** válasza:
34%
Gratulálok 1-es leülhet. én ezzel senkinek nem dicsekednék. Nekem már az is ciki ha véletlen kicsit becsiccsentve smárolok egy fiúval a discoba... Fura erkölcseid lehetnek xD
2011. máj. 9. 16:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!