Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit mondjak neki? Még kicsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? Még kicsi ahoz hogy megértse hisz csak 9 éves

Figyelt kérdés

A húgomnál itt volt néhány osztálytársa.

A barátommal felmentünk a szobámba és nem vettem észre hogy a húgom az ágy alatt volt! (azért volt az ágy alatt mert bújócskáztak) és ő látta hogy szexelünk! Akkor vettem csak észre mikor felsikított hogy mit csinálunk. Amikor a barátomnál voltam akkor az ő bátyja nyitott ránk de ők azt megbeszélték! Én meg nem tudom mit mondjak a húgomnak!

2011. máj. 8. 23:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

NEEEEEEEEEEE ÚRISTEN:DDDDDDDDDDDDDDDD

EZHATALMAS XDDDDDDDDDDDDDDD

2011. máj. 9. 00:45
 12/20 anonim válasza:
sikerült megbeszélni vele?
2011. máj. 9. 00:47
 13/20 A kérdező kommentje:
Ma délután fogok vele beszélni! Nagyon remélem nem kezd el hülyéskedni mert amikor valami komolyabb dologról van szó minig tereli a szót meg hülyéskedik!
2011. máj. 9. 00:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Igazából a családnak kéne felvilágosítani a gyerekeket, szerintem is mondd le nyugodtan, hogy ha két ember szereti egymást, akkor úgy mutatják ki, hogy simogatják és csókolgatják egymást, de azt csak a nagyok csinálhatják. Egyébként, Te hány éves vagy, Kedves Kérdező?
2011. máj. 9. 06:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha idáig nem érdeklődött és nem szaladt anyukához,hogy mit látott akkor minek beszélni vele?nyilván nem érdekli vagy már el is felejtette.Én nem szólnék neki erről csak ha ő kérdezné mit látott mi volt az,így megspórolhatsz magadnak egy irtó ciki beszélgetést egy 9éves kislánnyal.

21/N

2011. máj. 9. 12:42
 16/20 anonim ***** válasza:
A 06:51-es vagyok. Igaza van végül is a 12:42-es válaszolónak. Ha nem hozza szóba húgod, nem kell semmit mondanod, de ha kérdez, őszintén mondd el mi történt.
2011. máj. 9. 12:46
 17/20 A kérdező kommentje:

Csak éppen akart szaladni anyukámhoz de lefogtam hogy ne mondjon semmit és csak azzal nyagatt hogy mitörtént!!

Am 16 éves vok

2011. máj. 9. 17:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Tudod mit, mondd el neki őszintén, hogy szerelmeskedtetek.
2011. máj. 9. 17:25
 19/20 A kérdező kommentje:
ok már mondtam neki délután és megértette
2011. máj. 9. 18:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor örülök h sikerült :D
2011. máj. 9. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!