Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hete szakított velem a pasim mert nem szeret már. Sokat beszélgetünk azóta, s találkoztunk egyik nap és hát lefeküdtünk. Azt mondja nem akar kihasználni és hiszek neki mert már nagyon jól ismerem! Én még mindig szeretem és nem tudom mit tegyek?
Hát, most mit mondjak. Birtoklási vágynak hívják. Ez nem szerelem. Az övé voltál, hát másé ne legyél.
Nem kell mással összejönnöd, ha felejteni akarsz. Ezt nem is értem. Az biztos útja annak, hogy nem nézel szembe a problémával.Fel kell nőni, ennyi.
hát most igy belegondolva, azt lenne a legnehezebb elviselnem hogy mással látom.. :(
köszönöm szépen mindenkinek a tanácsot, és még lehet irni ha valaki tud valami újat mondani... :/
majd jó alaposan átgondolom...
hát sok értelmét én sem látom annak h azért jöjjek össze másik pasival h elfelejtsem.. csak ezt is tanácsolták, de nem akarom meg nem is birnám...
talán igazad van, fel kell nőni... de az a baj h az érzéseimen akk sem tudok változtatni... bármennyire szeretném elfelejteni, mindenről ő jut eszembe.. meg a másik h nincs olyan hétvége h ne találkoznánk, mivel általában a falu központjában szoktunk lenni és ő is ott van, az ő társaságával...
Velem is ugyan ez történt ugyan így 21 éves volt a pasim, amikor szakított ő is megunt! Ugyan ugy féltékenykedett utána és sokáig nem is volt új barátnője! (De amikor lett, hát abba kicsit belehaltam, nagyon szar érzés volt, hogy pótolt valakivel) Nos a lényeg, hogy nálunk is volt szakítás után szex majdnem fél évig! Én rendesen becsaptam magam azzal, hogy ez még nála is érzelmet jelent és hogy talán rájön hogy kellek neki és újrakezdjük, hát nem! NEKI AZ MÁR CSAK SZEX VOLT NEKEM MEG BOLDOG ÓRÁK ÉS REMÉNYEK AKIT AZZAL TÖLTHETEK, AKI MINDENNÉL FONTOSABB NEKEM! Aztán jött a szomorú felismerés hogy csak hagytam magam kihasználni és ő rendesen ki is használt, pedig nálunk is nagy szerelem volt!
Szóval a tanácsom, hogy ne menj bele ebbe a "szex" kapcsolatba, szakíts meg vele minden kapcsolatot, ha lehet! Jobb is ha nem tudsz róla semmit! Adj időt magadnak amig tul lépsz a szakításon, és ne reméld hogy egyszer újra együtt, mert ennek itt vége! Ha már nem szeret és ezt el is mondta neked az tényleg ugy van és ezzel nem lehet mit tenni! El kell fogadnod és tovább kell lépned! Mindennek oka van!
Én is nagyon sokat szenvedtem a szakítás miatt, de ma már tudom hogy jobb volt így! És most boldogabb párkapcsolatba élek mint valaha!
Neked is ezt kívánom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!