Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hete szakított velem a pasim mert nem szeret már. Sokat beszélgetünk azóta, s találkoztunk egyik nap és hát lefeküdtünk. Azt mondja nem akar kihasználni és hiszek neki mert már nagyon jól ismerem! Én még mindig szeretem és nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem én voltam egy kicsit nyomulós, de nem igazán ellenkezett... Van ennek értelme?2011. máj. 8. 22:39
1/25 anonim válasza:
A szexnek mindíg van értelme!:$:)
2/25 A kérdező kommentje:
Hát az oké :D attól hogy nő vagyok még én is kívánhatom a szexet, sőt...de itt most nem az a lényeg.. hanem h jó ötlet vagy sem? mert hát mégis csak az exem akit még szeretek..
2011. máj. 8. 22:50
3/25 Girlnextdor válasza:
ha mar nem szeret ujra kezdeni nem erdemes, az erzelmi hatter miatt a csak sexen alapulo kapcsolatot nem ajanlom. Szoval vedd ugy hogy volt egy bucsu sex
4/25 anonim válasza:
Nyugodtan szexelj vele!
De csak addíg,amíg találsz egy másik pasit!:)
5/25 A kérdező kommentje:
és nincs esély arra hogy talán megváltoznak az érzései?
2011. máj. 8. 22:56
6/25 anonim válasza:
Azt viszont te tudod,hogy (csúnya szóval élve)miért dobott...
7/25 A kérdező kommentje:
hát állítása szerint már nem szeret...a szülei szerint s az én szüleim szerint is az volt a baj, h már azt lehetett mondani hogy ideköltözött... minden nap itt aludt nálam és már pár cucca nálam van...
2011. máj. 8. 23:00
8/25 anonim válasza:
Ha nem volt semmi megcsalás,vagy ilyesmi,akkor nem értem.
Illetve gondolok valamire,de nem szeretnélek megbántani..
9/25 A kérdező kommentje:
nem, megcsalás nem volt... nyugodtan elmondhatod, szükségem van most minden ,,tanácsra" .
2011. máj. 8. 23:04
10/25 anonim válasza:
Vagy van valakije,vagy pedig unalmasnak talált téged:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!