Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pár hete szakított velem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hete szakított velem a pasim mert nem szeret már. Sokat beszélgetünk azóta, s találkoztunk egyik nap és hát lefeküdtünk. Azt mondja nem akar kihasználni és hiszek neki mert már nagyon jól ismerem! Én még mindig szeretem és nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem én voltam egy kicsit nyomulós, de nem igazán ellenkezett... Van ennek értelme?
2011. máj. 8. 22:39
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
azt 100%-osra tudom h nincs senkije! hát erre én is gondoltam h talán rám unt... de az benne a sz*r hogy jóformán elterveztük a közös életünket..mondta nekem sokszor hogy néha legyünk külön (külön társaság) mert nagyon tart attól h ráununk egymásra... és talán ez is lett a baj...részéről..
2011. máj. 8. 23:12
 12/25 anonim ***** válasza:

Akkor közösen megfejtettük az okot!:)

Nem tudom,mennyi idős az exed,de ha még fiatal,nem tudod leláncolni..

2011. máj. 8. 23:15
 13/25 A kérdező kommentje:
21 éves...
2011. máj. 8. 23:16
 14/25 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák,de egy 21 éves pasi még éretlen egy igazi,komoly kapcsolatra.

Most majd írják itt a közhelyeket,hogy márpedig ő nem,de sajnos igen...

2011. máj. 8. 23:20
 15/25 anonim ***** válasza:

Még fiatal, és igen, valószínű, megunt. Sajnos van ilyen.

Ne nagyon számíts arra, hogy visszajönnek az érzései. Az, hogy lefeküdtetek, nem ezt jelenti. Ne tedd újra, ha még szereted, mert nagyon fog fájni, hogy ő már nem. Csak akkor feküdj le vele, ha már nem fáj a szakítás és neked is csak szex kell. Elmondásod alapján azonban nem ez a helyzet. Én nem tenném.

2011. máj. 8. 23:20
 16/25 A kérdező kommentje:
és akk mit tegyek hogy ... nem tudom már mit is irjak.. nagyon szeretem és halál komolyan mondom h eltudom vele képzelni az életem... :( nagyon szeretem...
2011. máj. 8. 23:28
 17/25 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Úgy tűnik, hogy ő nem így érez. Mit tegyél? Hagyjad. Én nem ismerem őt, minden helyzet más és más, csak a saját tapasztalatomra tudok hagyatkozni. Ha ő azt mondja, nem szeret, akkor ez így van. És ilyenkor felesleges reménykedni. Próbáld meg feldolgozni.
2011. máj. 8. 23:32
 18/25 anonim ***** válasza:

Én is már csak ismételni tudnám önmagamat...

El kell engedned,ha baromi nehéz lesz,akkor is.

Találsz majd egy olyan embert,akinek igazán fontos leszel!:)

2011. máj. 8. 23:35
 19/25 A kérdező kommentje:
hát más választásom úgy sincs.. azt nem akarom h kényszerből legyen velem... igy meg most ez a sex téma... mert nemtudom h hogy birnám ezt lelkileg.. egy ideig biztos, de hosszútávon... :/
2011. máj. 8. 23:36
 20/25 A kérdező kommentje:
de amennyire ismerem magam... nem tudok most más pasi felé nyitott lenni... ,,felejtésre'' meg pasit nem akarok mert azzal csak azt a pasit bántanám meg...csak azt nem értem h miért volt féltékeny az egyik volt pasimra am szakitásunk után egy buliban voltunk és részegen lekapott... Ő meg féltékeny lett rá..
2011. máj. 8. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!