Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyszüleink idejében hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyszüleink idejében hogyan perverzkedtek a párok?

Figyelt kérdés
pl. kakiszexet meg szado-mazót akkoriban is nyomták rendesen az emberek? Latexruha volt egyáltalán?
2011. máj. 7. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is perverzkedtek, csak nem volt internet, video, telefon és nem verték nagy dobra, mit művelnek egymással.
2011. máj. 7. 16:38
 2/7 anonim válasza:
100%
Én nem tudom, a nagymamám mesélte hogy kiült a családdal valami parkban és túlságosan kinvolt a dekoltázsa (ami nála valószínűleg azt jelenti hogy 5 centivel a nyaka alatt lehetett) és odament hozzájuk a polgárőr vagy mi volt még akkor rendőr helyett hogy ez így nem játszik.
2011. máj. 7. 16:51
 3/7 A kérdező kommentje:
csendőr :)
2011. máj. 7. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
kivillantották a bokájukat
2011. máj. 7. 17:05
 5/7 Thurston ***** válasza:
Hidd el, hogy minden ugyanilyen volt. Csak akkor nem volt ennyi felület az ilyesmi kiteregetésére, ahogy valaki már korábban is írta.
2011. máj. 7. 17:27
 6/7 Thurston ***** válasza:
Mármint a full bensőséges magánéletre gondolok ofc.
2011. máj. 7. 17:28
 7/7 anonim ***** válasza:
A magánélet is más volt, mivel sokkal több hívő család volt és istenfélők voltak az emberek. Nem volt ennyire rossz az erkölcsi helyzet. Németországban, Franciaországban viszont züllöttek az emberek, szerintem a németektől terjedt el pl. az ökölsex is, egyéb borzadájok mint a pisiszex. Franciák meg már kezdetek óta ilyenek:D
2011. máj. 7. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!