Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tipikus mindenki ismer mindenkit kisvárosban élek, és mint kiderült barátnőm a harmadunokatestvérem. Azaz a nagyszüleink nagyszülei közösek. Ez cinkes? És lehet probléma belőle ha gyerekünk lesz?
Figyelt kérdés
2008. jún. 5. 14:24
1/7 anonim válasza:
Szerintem ilyen rokonsággal nem lehet baj. Pár ázsiai országban még a közvetlen unokatestvérrel is lehet kapcsolatuk az embereknek. Sajnos a magyarországi helyzetről nem tudok, de szerintem nem vészes.
2/7 anonim válasza:
Ebből már nem lehet probléma, a közös gyereknek sem lesz baja. Esetleg a házasságközésnél számít, mert lehet, hgoy engedélyt kell kérni rá, de ilyen esetben már tuti megadják.
3/7 anonim válasza:
Biztos hogy nem lesz belőle bajotok!! De különben erre én azt szoktam mondani hogy valamien szinten mindenki rokona mindenkinek, mert ádám és évából lett mindenki. De persze ha közeli rokonság lenne akkor nem nagyon volna jó ötlet de így semmi gond nem lesz szerintem! Szóval sok boldogságot!! :)
4/7 anonim válasza:
Figyelj csak,minél előbb kellen abba hyagynotok,ugyanis ez biológiailag bármikor visszaüthet.Úgyértem,h lehet,hogy a ti gyerekeitek normálisak lesznek,de az unokáitok között pedi lesz egy ún. retardált,vagyis visszamaradott ember.Remélem nem akartok rosszat magatoknak!
5/7 anonim válasza:
Harmadunokatestvérnél elvileg már nem lehet gond, legalábbis Czeizel Endre multkor egy műsorban ezt mondta
mivel genetikus neki ezt én el is hiszem
6/7 anonim válasza:
Azt hiszem már másodunokatestvérek is házasodhatnak & lehet gyerekük Mo-n.. Szóval nem hiszem hogy baj lenne..
7/7 anonim válasza:
Magyarországon már az unokatestvérek házasságát is engedélyezik, vagyis nem tiltják, mert engedély nem kell hozzá. Nem hogy ennél távolabbi rokonsághoz. JOgi része ennyi, a biológiai részéhez nem értek, de én is olvastam ez Czeizel Endrétől, hogy itt már nem lehet retardáltság, vagy idiotizmus, az csak az unokatestvéreknél üthet vissza, meg persze egyenes ágon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!