Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyszüleink vagy nekik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyszüleink vagy nekik a nagyszülei hogy védekeztek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 01:16
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
65%
Birkabéllel - végre hogy tényleg oda írom ahova való :) Amúgy voltak extrémebb esetek is születés után,hallottam vidéken olyasmiről hogy a disznók is el tudnak tüntetni egy újszülöttet ha nem kívánt volt - de ez már másik mese
2010. júl. 27. 01:19
 2/31 BlacktigerXXX ***** válasza:
60%
vasvillával.
2010. júl. 27. 01:34
 3/31 anonim ***** válasza:
76%
Megszakítás, vagy bél. Sőt már nem emlékszem mi volt az, de a nők akik bekapták a legyet, ittak valamit, ami rohadtul nem volt jó és egészséges, de elment tőle a gyerek. Napokra kiütötték persze magukat is. Már nem tudom mi volt az, de amúgy minden háztartásban össze lehetett dobni. Meg hideg kőre ültek. Amúgy az sem volt régen ritka, hogy 15 évesen szültek, szóval ez nem egy újkeletű dolog, csak akkor még tudták ki az apja.
2010. júl. 27. 01:37
 4/31 anonim ***** válasza:
68%
megszakítással? tudom, az nem védekezés, de akkoriban a semminél biztos jobb volt :)
2010. júl. 27. 01:38
 5/31 anonim ***** válasza:
51%
ők csak orálisan szeretkeztek
2010. júl. 27. 01:56
 6/31 anonim ***** válasza:

nagyimék sztem semmivel,7 gyereke van...

ő szülei is detto,11 gyerek...

(hozzáteszem,akkor nem volt gond felnevelni ennyi gyereket)

2010. júl. 27. 08:46
 7/31 anonim ***** válasza:
81%
a legtöbben nem védekeztek, akkoriban 10 gyerek is összejött, csak akkor még el is lehetett tartani őket...nem úgy mint, most, hogy már kettőt is alig mernek vállalni a családok(persze a magyar családok)
2010. júl. 27. 08:56
 8/31 anonim ***** válasza:
Lúgot ittak
2010. júl. 27. 10:03
 9/31 anonim ***** válasza:

Igen gyakori volt a 10 gyerek is, de abból mennyi maradt életben felnőtt koráig?

Amugy védekezhettek béllel, meg biztos voltak saját praktikáik, iletve ha nem akarták a gyereket azt is meg tudták oldani gondolom már akkor is.

2010. júl. 27. 17:16
 10/31 A kérdező kommentje:
ezt a disznós dolgot hogy érted?
2010. júl. 28. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!