Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyszüleink vagy nekik a nagyszülei hogy védekeztek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 01:16
11/31 A kérdező kommentje:
megetették a disznókkal a babát? :o :o ez komoly?
2010. júl. 28. 00:14
13/31 anonim válasza:
én úgy hallottam hogy gigantikus mennyiségű zellertől,vagy liliompollentől.nem tudom mennyire hatásos....
meg volt olyan is aki elszorította a hasát, és ha ez nem jött be akkor vízfejű lett a gyerek....
14/31 anonim válasza:
megszakitas, birkabel, eddig oke.
de volt h a nok kavicsot helyeztek fel, h fizikai akadalya legyen az ondonak. vagy kimostak, elkezdtek ugralno, h minel tobb kifollyon (viccesen hangzik, de komoly). es voltak/vannak novenyek, novenykivonatok, amik fogamzasgatloak. es igen, a kieheztetett disznok, mivel mindenevok, egy csecsemot gond nelkul megzabaltak.
15/31 anonim válasza:
azt a disznót se lenne gusztusom megenni....:S
16/31 A kérdező kommentje:
hat meg jo hogy ma nem ilyen vilagot elunk... nem vagyok abortusz ellenes de ne kinozzak a gyereket...
2010. júl. 29. 14:57
17/31 anonim válasza:
nem hiszem, h egy par oras csecsemo barmit is erzett volna. a megszakitasrol meg annyi jutott eszembe, h az akkori ferfiak az egyik legnagyobb kincsuknek tekintette a "magjukat", szoval az eleg ritka lehetett, h korhuen fogalmazzak, "meddo foldre ontsak magjukat"
18/31 anonim válasza:
Sokan irtak butaságot is, én azt olvastam hogy a herezacskót a herék fölött elkötötték, és igy is védekeztek még régen, de óvszereket a 19. századba állatbőrből készitettek. Óvszert kb 1920-tól lehetett kapni, a fogamzásgátlót pedig 1960-ban találták fel, szóval azért már normális védekezési móduk volt az öregeknek is.
19/31 anonim válasza:
Továbbá régi fogamzásgátlási módszer az anális szex. Halál komolyan! Vhol olvastam, hogy már nagyon régóta megy popóba a dolog és hogy eredetileg e célból. Mára ez egy kissé elfelejtődött ;)
20/31 anonim válasza:
Megszakítás, naptármódszer.
De amúgy a nagyimnak pl csak 2 gyereke született, ráadásul elég nagy korkülönbséggel (7 év). Persze lehet, hogy véletlen. Amúgy nem merem tőle megkérdezni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!